Zonnige zaterdag vol voetbal

IN BEELD: Woudrichem 1 - Zwaluwe 1 Foto: ©Bart Stoutjesdijk

Onder het genot van een heerlijk lentezonnetje werden gisteren de competitiewedstrijden van de clubs uit Altena afgewerkt. Deze week uitgelicht: Woudrichem en GRC’14.

 

Woudrichem 1 – Zwaluwe 1

Op sportpark het Bolwerk werd er in de 2e klasse F om 14:30u afgetrapt tussen Woudrichem 1 en Zwaluwe 1. Het spel van beide ploegen was zeker niet hoogstaand, toch kwam de thuisploeg via Roy van Sonsbeek net voor de rust op voorsprong. Ruststand in Woudrichem was 1-0.

De blije gezichten na de 1-0 van Roy van Sonsbeek Foto: ©Bart Stoutjesdijk

In het 2e bedrijf  kwam er voornamelijk meer dreiging van de Vissenkoppen. Tim  Saaman en co kregen goede kansen, maar de 2-0 laat op zich wachten. De thuisploeg ging de wedstrijd niet met 11 man eindigen, na een tweede gele kaart van middenvelder Jamy Goemaat moesten ze verder met 10. Woerkum ging nog wel een keer scoren, Danny Schaap schoot raak en bracht daardoor de eindstand op het scorebord. De einduitslag op het Bolwerk: 2-0.

Ook na de 2-0 Van Danny Schaap, blije gezichten op het Bolwerk  Foto:©Bart Stoutjesdijk

 

GRC’14 1 – Heerjansdam 1

In Giessen werd vanmiddag in de eerste klasse C gespeeld tussen GRC’14 en Heerjansdam. Op Sportpark het Almbos bleek de uitspelende ploeg een maatje te groot voor de thuisploeg. Door doelpunten in de 46e, 73e en de 81e minuut kwam er een score van 0-3 in het voordeel van de uit partij op het bord te staan. Dat zal ook de eindstand zijn.