Workshop 3D printing

In deze workshop ga je echt zelf diverse 3D werkstukken zoeken of ontwerpen en leer je uitgebreid hoe 3D printen werkt, wat wel en niet kan en hoe je uiteindelijk een goed werkstuk uit je printer krijgt. Geschikt voor kinderen die interesse hebben in nieuwe technologieën en daar graag zelf eens mee aan de slag wil gaan. Wij bieden je gratis online workshops aan (inschrijven vereist) waarmee je kennis maakt met de fascinerende wereld van 3d printing!

[vc_empty_space height=”28px”][vc_column_text]

3D printing is de toekomst! Tijdens de workshop leer en experimenteer je met het digitaal ontwerpen voor een 3D printer. Breng jouw eigen ontwerp tot leven!

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”27px”][vc_column_text]

 

Bekijk de eerste les door op de afbeelding te klikken

Dit ga je leren:

  • Hoe vind/maak ik 3D bestanden
  • De 3D printer in zijn basis-onderdelen
  • De materialen waarmee je werkstukken maakt
  • Werkstukken vinden en downloaden
  • Werkstukken zelf ontwerpen of bestaande werkstukken aanpassen
  • Wat kun je wel/niet printen, en printerinstellingen maken.

Voor: meisjes en jongens tussen de 10-16 jaar

Wanneer: online te volgen op een voor jou geschikt moment!

Kosten: Gratis! (Aanmelding vereist)

De lessen voor de workshop 3D printen zullen online gegeven worden en daardoor kun je de les op een voor jou geschikt moment volgen. Door middel van instructiefilmpjes leer je alles over de 3D printer, van ontwerpen zoeken tot en met het zelf maken van een ontwerp voor de 3D printer! Na de online cursus wordt een datum gepland waarop je jouw werkstuk gratis kunt komen printen bij Kennispunt Altena.

Laat hieronder je naam en emailadres achter om je aan te melden voor de gratis online workshop en ontvang automatisch bericht als de workshop online staat!

[/vc_column_text]