Wielerfans, opgelet: Wielercafé Altena komt eraan!

Foto ©Bart Stoutjesdijk

Hét evenement voor wielerliefhebbers uit Altena, dat wordt georganiseerd aan de vooravond La Vuelta Holanda, die dit jaar door ons mooie gebied koerst. Het Wielercafé vindt plaats op donderdagavond 18 augustus bij Obisk in Sleeuwijk. Onder het genot van een hapje en drankje blikken we, samen met gastheer Michel Tolhoek en Karsten Kroon, vooruit op de kansen die er op wielergebied liggen te wachten. Ben jij erbij?

Vooruitblik op La Vuelta

Het café is een initiatief recht uit het wielerhart van Altena, mede mogelijk gemaakt door Dino Tolhoek (Obisk), Jan Groeneveld (Omloop van de Biesbosch) en Gemeente Altena. Eurosport commentator Karsten Kroon bespreekt de ins en outs van La Vuelta samen met gastheer Michel Tolhoek. Daarnaast brengt de snelste sprinter ter wereld misschien wel een bezoek het Wielercafé.

 

Kortom, een avond die jouw wielerhart sneller laat kloppen!

 

Erbij zijn?

Ben jij erbij op 18 augustus? Je bent vanaf 19:30 uur van harte welkom bij Obisk, aan de Hoogjens 24 in Sleeuwijk. Het programma start om 20:00. Aanmelden voor het Wielercafé kan door een e-mail te sturen naar wielercafealtena@gmail.com. Er zijn geen kosten aan verbonden.

 

La Vuelta Holanda

De Vuelta is een Spaanse wielerkoers en komt dit jaar, als La Vuelta Holanda, ook naar Nederland. De tour zet 19, 20 en 21 augustus koers door Utrecht, Den Bosch, Breda én komt ook door Altena! In de etappe, op 20 augustus wordt er door Altena, de Hollandse Waterlinie gefietst en de mooie omgeving van Noord-Brabant ontdekt. Het peloton komt via Wijk en Aalburg Altena binnen om via Giessen en Zaltbommel richting Utrecht te koersen.