Watersportvereniging Woudrichem bestaat 50 jaar!

De Watersportvereniging in Woudrichem bestaat dit jaar 50 jaar. Dat vraagt natuurlijk om een feestje.
We hebben een mooi programma samengesteld waarbij we graag alle inwoners van Altena en ver daarbuiten uitnodigen om zaterdag 28 augustus te komen kijken, te beleven en mee te doen met de festiviteiten. De drie disciplines van de watersportvereniging (jachthaven, roeien en zeilen) komen uiteraard allemaal aan bod.
We vragen in het programma speciale aandacht voor de activiteiten van het Watersportverbond. Zij komen met optimisten en supboards om iedereen te laten proeven van deze leuke watersporten! Maar natuurlijk kan er ook geroeid worden, is de jachthaven feestelijk aangekleed en komen de modelbouwclub en Rijkswaterstaat langs. Op zondag wordt bovendien een St Ayles Skiff van de Altena Regatta gedoopt.
Hieronder vindt u het complete programma van zaterdag.
Ik voeg ook het programma toe dat aan de leden is verstuurd met de activiteiten die exclusief voor de leden wordt georganiseerd. Ook is alle info te lezen op: www.wsv-woudrichem.nl

Programma Watersportverening 50 jaar 

 

Roeiclinic  

13.00 – 17.00 uur 

Roeiclinic op de Afgedamde Maas, voor alle bezoekers. Zin in een ritje op het water? En gelijk even proeven hoe het is om in een St. Ayles Skiff te roeien? Meld je dan aan bij de organisatie op het WSV terrein. Je gaat onder begeleiding van een ervaren roeier de Afgedamde Maas op.

 

Nautische rommelmarkt
10.00 – 17.00 uur 

Kofferbakverkoop vanaf een kleedje op het WSV terrein. Wil je meedoen? Geef je dan vooraf op bij de havenmeester (hc@wsv-woudrichem.nl), dan is je plekje gegarandeerd. Op de dag zelf aanschuiven kan uiteraard ook.

Luchtfoto van je schil
9.00 – 17.00 uur 

Altijd al een luchtfoto van je schip willen laten maken? Dat kan vandaag! Kees van Vugt maakt foto’s met een drone. Geef je op bij Kees, cmhaven@wsv-woudrichem.nl.

Modelbouwclub MBC-Replica
middag 

Leden van deze mooie club zijn in de middag aanwezig en tonen diverse kleine scheepsmodellen.

Prachtig om te zien!

Bezichtiging Schip Rijkswaterstaat
Middag 

Neem een kijkje aan boord van een schip van Rijkswaterstaat met technische snufjes. Hij ligt er speciaal voor aan de wal. Interessant!

Maak schoon schip
10.00 – 16.00 uur

Haal je schip door de wasstraat waarbij ook de onderkant flink aan de beurt komt. Lekker fris! Altijd fijn!

Kom suppen en zeilen in een optimist
10.00 – 16.00 uur 

Het Watersportverbond komt met Optimisten en supboards, en een drijvende afzetting/bak, waar IEDEREEN, dus alle kinderen en volwassenen, gebruik van kan maken.

Te leuk!

Samen zeilen in een optimist of Laser
13.00 – 16.00 uur 

We vragen alle jeugdzeilkinderen broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes mee te nemen, om in de ‘bak’ in een Optimist te zeilen.

Je kunt ook de Afgedamde Maas op met een jeugdzeillid in een Optimist of Laser.

 

Dopen St Ayles Skiff
Zondag 29 augustus
11.30 uur 

Dopen van de Sleeuwijkse St Ayles Skiff uit de Altena Regatta!