Valentijnsdag in Altena

Valentijnsdag. Ben je al volop aan het bedenken hoe je je geliefden die dag gaat verrassen, of vind je het maar overgewaaide commercie? Wat je mening ook is, de zee van rood, roze, hartjes en bloemen is een fleurige onderbreking in het grauwe februari.

PR-Bureau De Perswinkel zocht naar de leukste Valentijnsnieuwtjes en -producten in Altena en online.

Voor kleine Valentijntjes

Valentijn hoeft natuurlijk niet alleen over romantische liefde te gaan. Daarom: Hartjes voor de kleinste engeltjes.

Draag ze in (je) hart(jes) met de Tula babydrager van Musjes.com. Deze drager is niet alleen lief met een stoer randje, maar ook nog eens comfortabel en ergonomisch verantwoord voor drager en kind.

Losse rommeltjes, welk kind heeft ze niet?  Grasonderjevoeten.nl maakt het opruimen makkelijk én leuk met vrolijke opbergzakken met hartjes. En zijn ze al een beetje groter met een heel eigen-wijze kledingstijl? Dan mag een passende valentijns-outfit niet ontbreken natuurlijk! Bij Ikbenzomooi.nl vind je een jurkje in roze luipaardprint mét hart!

Cadeautjes en sfeermakers

Op zoek naar het perfecte Valentijnscadeautje om je geliefde eens lekker in de watten te leggen? Wat dacht je van een ouderwetse liefdesbrief of liefdesgedicht? Raak je lief dit jaar rechtstreeks in zijn of haar hart met de schattige kleine ‘lovebird’ van de Nederlandse ontwerper Mo Man Tai. Dit kleine vogeltje is een fraai stukje design dat is gemaakt van gerecycled metaal. Tussen zijn pootjes kun je een romantisch liefdesbriefje steken.

Als je dan het perfecte cadeautje voor jouw Valentijn hebt gevonden mag een prachtige verpakking natuurlijk niet ontbreken: Livelifehappy.nl voorziet je van alles om de verrassing compleet te maken; papier, masking tape, doosjes, zakjes met hartjes: het is er allemaal.

En wat dacht je van een liefdespil-met-geheime-boodschap? Hartjesconfetti is de perfecte sfeermaker voor je gedekte tafel, als sweet surprise in de envelop bij je valentijnskaart, of om je Valentijn te overladen met liefde.

Echte Liefde

Natuurlijk mag ook de echte romantiek niet ontbreken op Valentijnsdag! Heb je nog geen date en ben je daar wél naar op zoek? Supervrijwilliger Kees van Lunchroom ‘n Tikkie Anders in Sleeuwijk zoekt een vrouw! Nieuwsgierig? Ook op zoek? Lees hier dan meer:

View this post on Instagram

Alle leuke, slimme, lieve, grappige en gezellige single vrouwen in Nederland opgelet! Dit is je kans! Onze 27 jarige supervrijwilliger Kees is namelijk op zoek naar een fijne vriendin. En wij kunnen wel zeggen dat de vrouw die Kees aan de haak weet te slaan een ontzettende bofkont zal zijn! Kees is namelijk een intelligente, sociale jongen met veel humor! Die met toewijding onze medewerkers maar liefst 3 dagen in de week begeleidt in hun werk in de lunchroom. Wij snappen dan ook niet dat hij nog niet aan de vrouw is. Het enige lastige puntje voor hemzelf is dat de spieren rondom zijn stembanden niet helemaal mee willen werken, waardoor praten niet zo makkelijk gaat als bij de gemiddelde mens. Daarom willen wij hem een handje helpen om de vrouw van zn leven te vinden! Want zeg nou zelf: het is toch een heeeerlijke vent? Dus spreekt Kees jou aan? Ben je tussen de 24-35 jaar? Hou je van gezelligheid en actie? Heb je humor en hou je wel van een lolletje? Doe dan eens gek! Schrijf een originele brief gericht aan Kees waarin je jezelf voorstelt, met een duidelijke foto van jezelf erbij en de reden waarom je Kees beter zou willen leren kennen. Stuur deze voor 8 februari naar: Lunchroom ’n Tikkie Anders Nieuwe Es 71 4254 AW Sleeuwijk Tav 'Kees zoekt vrouw' En wie weet wordt je wel uitgenodigd voor het romantische kennismakings etentje op woensdagavond 14 februari❤ in de lunchroom. #daten #grijpjekans #delenmaar

A post shared by Lunchroom 'n Tikkie Anders (@lunchroomntikkieanders) on

Het heeft al in vele kranten gestaan, dus hier konden we ook zeker niet omheen: de populaire, op Valentijnsdag geboren trouwambtenaar Dite van Vianen (gemeente Werkendam) gaat dit jaar met pensioen. Na zoveel jaar de liefde vieren, laat ze dit niet zomaar voorbijgaan. Out with a bang: ze wil op haar laatste dag een echtpaar dat ze ooit trouwde de huwelijksbeloften laten bekrachtigen, bij haar thuis. Dit alles op, hoe kan het ook anders, Valentijnsdag.


Hart voor een ander

De bevlogen Nicolette van Andel verwarmt ieders hart met haar Hartenbrigade:  Iedere 3e zaterdag van de maand organiseert ze samen met stagiaires en vrijwilligers Soep&Pannenkoek. Ben of ken je iemand die regelmatig alleen aan tafel zit, of heb je gewoon behoefte aan een warm gesprek? Er wordt samen gekookt en gegeten. Niet alleen soep en pannenkoeken, maar ook stamppotten of pasta, zelfs internationale gerechten staan op het menu! Elke maand is het weer bijzonder om te zien dat zoveel verschillende mensen met zoveel verschillende achtergronden en leeftijden het zo ontzettend gezellig met elkaar hebben. Schuif jij aan?
Kosten zijn € 5,- pp inclusief 2 consumpties (als je meer kan geven wordt dat gewaardeerd) Meer informatie via de Hartenbrigade.

Last but not least: bij Riveer zoeken ze liefdesverhalen!