Top 5 nieuwste vacatures

Er staan weer een aantal hele leuke vacatures klaar op AltenaWerkt . In dit artikel hebben we een top 5 gemaakt van nieuwe vacatures.

 

  1. Magazijnmedewerker/ Inval Chauffeur

Voor onze onderneming in Wijk en Aalburg zijn wij per direct op zoek naar een fulltime collega (40 uur). Wij zijn een dochteronderneming van Felix Böttcher GmbH & Co, een succesvolle producent en leverancier van verbruiksmaterialen voor de grafische industrie.

https://altenawerkt.nl/vacature/magazijnmedewerker-inval-chauffeur/

 

2. Wand- En Plafondmonteur

Steek jij graag de handen uit de mouwen en wil je graag hard werken? Ben je flexibel ingesteld. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een producent en leverancier van akoestische wand- en plafondpanelen zijn wij op zoek naar een Wand- en Plafondmonteur

https://altenawerkt.nl/vacature/wand-en-plafondmonteur/

 

3. Timmerman M/V

Fine Oak te Meeuwen heeft veel ervaring in het maken en plaatsen van eikenhouten bijgebouwen met voorliefde voor ambachtelijk werk die zich kenmerkt door haar innoverende ideeën. Kwaliteit, creativiteit en zelfontplooiing staan bij ons hoog in het vaandel.

https://altenawerkt.nl/vacature/timmerman-m-v/

 

4. Apothekers Assistent(E) In Het Quadraat

Apotheek Het Quadraat is een zelfstandige apotheek met vestigingen in Wijk en Aalburg, Heusden, Drunen en Vlijmen.

Ben jij die apothekersassistente die wil werken in een moderne, eigentijdse apotheek met veel variatie in je werkzaamheden en waar je samen met gezellige collega’s aan je zij de job weet te klaren?

https://altenawerkt.nl/vacature/apothekers-assistente-in-het-quadraat/

 

5. Doorgewinterde Werkvoorbereider Interieurbouw (37,5 Uur)

Wil jij elke dag met plezier naar je werk gaan, werken in een jong en dynamisch bedrijf en je kennis inzetten om onze klanten blij te maken? Dan ben jij op zoek naar een baan bij HD Maatwerk Interieur. Ben jij een doorgewinterde werkvoorbereider interieurbouw? Dan zijn wij ook op zoek naar jou!

https://altenawerkt.nl/vacature/doorgewinterde-werkvoorbereider-interieurbouw-375-uur/

 

Nog niet jouw droombaan gevonden ? Geen probleem ! We hebben nog een aantal hele leuke vacatures open staan. Ga eens naar altenawerkt.nl

https://altenawerkt.nl