Top 10 nieuwe vacatures op AltenaWerkt

Top 10 nieuwe vacatures op AltenaWerkt | Vacatures in Altena

Afgelopen week zijn er meer dan vijftien nieuwe vacatures toegevoegd aan AltenaWerkt.nl . In dit artikel laten we je tien hele leuke vacatures in Altena zien.

 

  1. Servicemonteur (Full Time)

Ben jij iemand die op zoek is naar een uitdagende baan waar geen dag het zelfde is? Lees dan verder. Als servicemonteur verricht je reparaties en verhelp je storingen aan boord van binnenvaartschepen. Je bent veel onderweg. Je werkgebied is voornamelijk het ARA-gebied (Amsterdam – Rotterdam – Antwerpen). Maar het kan ook voorkomen dat je naar het buitenland gaat voor een storing of serviceklus.

https://altenawerkt.nl/vacature/servicemonteur-full-time/

 

2. Technisch Medewerker Buitendienst

Wij zijn op zoek naar een allround technisch medewerker met twee rechter handen! Als technisch medewerker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig stellen van diagnoses en het lokaliseren en oplossen van storingen. Je verzorgt installaties, reparaties, onderhoudswerkzaamheden en eindcontroles van diverse elektronische systemen in de scheepvaart. Het betreft onder andere satellietschotels, camerasystemen en navigatie- en communicatie apparatuur.

https://altenawerkt.nl/vacature/technisch-medewerker-buitendienst/

 

3. Mechanical Engineer

Van der Schans Machinebouw is een jong en groeiend bedrijf. Wij bieden oplossingen om processen binnen bedrijven te automatiseren. Wij nemen de complete engineering, productie en installatie op ons. Door onze ervaring in verschillende sectoren kunnen wij uiteenlopende oplossingen bieden op het gebied van machinebouw en prototypebouw.

https://altenawerkt.nl/vacature/mechanical-engineer/

 

4. Bedrijfswagenverkoper IVECO Lichte Bedrijfswagens (M/V)

https://altenawerkt.nl/vacature/bedrijfswagenverkoper-iveco-lichte-bedrijfswagens-m-v/

In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de verkoop van lichte bedrijfswagens. Je bent het visitekaartje van de vestiging en je draagt zorg voor een professionele relatie met klanten en prospects. Jouw stijl van verkopen is kwalitatief en resultaatgericht en je weet perfect in te spelen op de wensen van de klanten. Op proactieve wijze onderhoud je het relatienetwerk en weet dit netwerk actueel en up-to-date te houden. Tevens is het jouw ambitie om de salesprestaties continu te verbeteren en ben je goed op de hoogte van actuele product- en marktontwikkelingen.

5. Jeugdige Medewerkers Voor Het PT-Cleanteam (Vaste Avond Per Week Of Zaterdagochtend)

https://altenawerkt.nl/vacature/jeugdige-medewerkers-pt-cleanteam-vaste-avond-per-week-zaterdagochtend/

Als Medewerker van het PT-Cleanteam ben je onder andere verantwoordelijk voor:
• het schoonhouden van onze diverse productieafdelingen
• het machinaal vegen en schrobben van het pand
• het legen van containers
• diverse andere opruimwerkzaamheden

 

6. Bijbaan Online Marketeer

https://altenawerkt.nl/vacature/bijbaan-online-marketeer/

Ben jij de online marketeer die ons gaat helpen om Altena Werkt en Beleef Altena verder te ontwikkelen ? Dan zijn wij opzoek naar jou ! Bij Beleef Altena help je met het organiseren, uitwerken en plannen van leuke content voor Beleef Altena. Een mooie stap om te leren wat er bij komt kijken wanneer je werkt aan een website. Door onze flexibiliteit hebben we geen vaste werktijden. Samen kijken we hoeveel uur je ons per week kan versterken, er zijn geen vaste werktijden of werkdagen. Natuurlijk verwachten we dan wel van je dat je zelf initiatief neemt en zelfstandig leert te werken. Een unieke kans om als bijbaan meer te leren over online marketing.

 

7. Inkoper / Calculator (40 Uur, M/V)

https://altenawerkt.nl/vacature/inkoper-calculator-40-uur-mv/

Schouten Europe B.V. Schouten Europe ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd vleesvervangers op basis van plantaardige eiwitten voor de retail, foodservice en industrie. Met meer dan 25 jaar ervaring en een ruim assortiment vegetarische producten bieden wij oplossingen op maat. Schouten Europe B.V. is een familiebedrijf en is gevestigd in Giessen (Noord-Brabant). Er wordt gewerkt in een klein en enthousiast team. De organisatie kenmerkt zich door een open sfeer.

 

8. Support ICT Engineer

https://altenawerkt.nl/vacature/support-ict-engineer/

Aangenaam! Wij zijn Tredion, het leukste ICT bedrijf van Gorinchem en omstreken. Wij zijn op zoek naar een fulltime Support ICT Engineer.

Bij Tredion staan klanten altijd op de eerste plaats, maar wij vinden onze collega’s net zo belangrijk. We zoeken daarom iemand die perfect aansluit bij ons 32-koppige team.

 

9.  Leerling Vouwer M/V

https://altenawerkt.nl/vacature/leerling-vouwer-mv/

We vragen geen specifieke opleidingseisen. Je bent jong. Je hebt een flexibele instelling, technisch inzicht en bent bereid te leren. Als leerling vouwer beman je, onder begeleiding van een ervaren vouwer, de vouwmachine waarop magazines, brochures en handleidingen worden gevouwen. Je bent energiek, nauwkeurig en leergierig. Daarnaast heb je doorzettingsvermogen en geen 9-tot-5-mentaliteit.

 

10. Allround Servicemonteur TD

https://altenawerkt.nl/vacature/allround-servicemonteur-td/

G. Kwetters  en Zn. B.V. is een familiebedrijf met 4 filialen, waarvan 2 filialen in Nederland en 2 in Duitsland. Wat ooit als een klein familiebedrijf begon is intussen uitgegroeid tot een van de grotere leveranciers van consumptie eieren in Europa. Tot onze klanten behoren zowel de grote supermarktorganisaties als industriële bedrijven. Met een passie voor eieren en aandacht voor kwaliteit en innovatie wil Kwetters ook de komende jaren verder groeien.