Team Sailburg.nl

De 16 jarige Thymen van Beek gaat meedoen aan de Splash Worlds in juli 2017 en hij wil daarbij in de top 10 eindigen. Vanaf zijn eerste zeillessen, al weer 7 jaar geleden bij de Wijkse Zeilvereniging Trident in Wijk en Aalburg, is Thijmen met grote regelmaat zeilend op de Afgedamde Maas te vinden. Met een ware passie voor de zeilsport en onmiskenbaar talent heeft Thijmen de afgelopen jaren menigmaal het podium mogen beklimmen bij regionale – en clubwedstrijden.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Thymen’s voorbereidingen voor de WK zijn al in volle gang. Een intensief trainingsschema wordt afgewerkt en samen met zijn vader rijdt hij in de weekenden heel Nederland af naar de trainingslocaties. Ook zijn opleiding aan de sportacademie van het Willem I college staat in het teken van zijn wedstrijdzeil ambities. De Splash Worlds 2017 in Lelystad is het begin van het grote werk. Volgend jaar wordt de WK Splash in Italië gevaren en daarna lonkt al de overstap naar de Olympische Laser klasse.
Team Sailburg.nl is vanuit het jeugdzeilen van WZV Trident ontstaan. Het team wil graag Thymen en met hem hopelijk ook andere talentvolle jeugdzeilers uit de regio Altena, de beschikking geven over een nieuwe Splash wedstrijdboot. De aanschafkosten bedragen € 6.000,-. Team Sailburg.nl ontplooit allerlei activiteiten om de middelen te verzamelen en heeft hiervoor ook een crowdfunding opgezet via 4Just1.com. De streefdatum is 1 maart 2017; Thymen heeft dan nog drie maanden de tijd om aan de boot te wennen en zijn materiaal te fine tunen.

Thymen gaat zelf de wedstrijden op het WK zeilen en hij hoeft dit gelukkig niet alleen te doen! Team Sailburg.nl vindt het leuk om hem hierbij te helpen en ook u kunt als donateur/sponsor bijdragen om Thymen’s deelname aan het WK Splash een succes te laten worden. Iedere steun is welkom! Met de ‘doneer knop’ op www.sailburg.nl is dit makkelijk geregeld. Als u zich daar inschrijft op de nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van Thymen’s voorbereidingen naar het WK!

[/vc_column_text]

 

 

[vc_empty_space height=”28px”][vc_column_text]

Geïnteresseerd in sponsorschap? Mail naar team@sailburg.nl  , Namens Thymen alvast heel erg bedankt voor uw bijdrage!

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”27px”][vc_column_text]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Voor bedrijven hebben we de volgende sponsormogelijkheden bedacht:

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]