Beleef Altena zoekt talenten uit Altena

Met betrokken burgers, lokale initiatieven en een grote groep aan ondernemers is Altena een bruisende regio. In de omgeving wonen veel mensen met bijzondere talenten. Sinds drie maanden hebben we een nieuwe rubriek op het platform Beleef Altena: “Talenten uit Altena”.

In deze nieuwe rubriek krijgen mensen uit de regio een platform om hun talent te delen met de rest van de regio. Het eerste talent dat de kans krijgt om zijn kwaliteiten te delen is de fotograaf Bart Stoutjesdijk. Bart maakt al enige tijd foto’s voor Beleef Altena bij evenementen of van mooie plaatsen in de omgeving. In deze rubriek krijgt de Bart de mogelijkheid om zijn passie voor fotografie te delen. Een mooie kans voor Bart: dit zorgt voor meer bekendheid en online bereik. Maar dit zorgt ook interessante content voor Beleef Altena, die via sociale media en de website gedeeld wordt. Samen zoeken we waar we elkaar kunnen versterken.

Het eerste talent van Altena heeft inmiddels een mooie plaats gekregen op Beleef Altena. Natuurlijk zijn er nog meer mensen met een passie die wij ook graag in beeld brengen. Dit kan heel breed zijn: van schilderen tot zingen en van filmen tot sporten. Ken jij iemand uit de regio met een bijzonder talent? Of heb jij zelf een passie die je wilt delen met anderen? Neem contact met ons op zodat we kunnen kijken waar we elkaar kunnen versterken.

 

Stuur Mike een mailtje !

mike@beleef-altena.nl

 

Tekst: De Perswinkel