Stem op Autje van Stichting GSW

Drie jaar geleden is Autje vanuit haar huiskamer begonnen met ‘Gratis Shoppen in Werkendam’. Inmiddels is dit uitgegroeid tot Stichting GSW Altena, waar mensen mogen aankloppen voor een boterham, kleding, huisraad, kappersadvies en meer. Autje heeft zelf een instabiele rechterknie, geen kniebanden meer, harde knobbeltjes onder haar voeten als gevolg van plantaire fibromatose, ontstoken heupen en een aangetast kortetermijngeheugen. Met haar team van 34 vrijwilligers, grotendeels met een fysieke of psychische beperking, heeft de stichting al 1300 hulpvragen opgelost.

Dit jaar organiseert het DELA goededoelenfonds voor de tweede keer de verkiezing de Gouden Venus van Milo. Deze onderscheiding is bedoeld voor de meest inspirerende Nederlander met een beperking. De Werkendamse Autje van der Lee is één van de honderd genomineerden. Om Autje verder te helpen is het belangrijk dat je haar helpt om via deze link te stemmen.

 

Stemmen:

Stemmen kan via de onderstaande link:

https://app.je/entry/58773/autje-van-der-lee

 

Aankloppunten:
De kartrekker van GSW Altena zit niet stil en heeft inmiddels een nieuw en uniek plan ontwikkeld. Autje is daar nu mee op tournee. In haar visie is ‘hulp geen product meer wat je aanschaft, maar iets wat we samen delen’. In haar droom ziet Autje een netwerk van aankloppunten. Regionaal, maar ook landelijk. GSW is al zo’n aankloppunt waar mensen terecht kunnen voor welke hulpvraag ook. Juist ook om die reden hoopt Autje van harte dat zij kanshebber is voor één van de de onderscheidingen. Naast De Gouden Venus van Milo ontvangt de winnaar van het DELA goededoelenfonds 10.000 euro. Nummer twee en drie ontvangen de zilveren en bronzen Venus van Milo en een bedrag van respectievelijk 5.000 euro en 2.500 euro. Autje wil het prijzengeld gebruiken voor het opzetten van het nationaal netwerk van Aankloppunten (AKP) georganiseerd voor en door de samenleving en gedragen en gecoördineerd door Stichting GSW Altena.

 

Pitch:

Benieuwd wat de ideeën van GSW zijn ? Bekijk het filmpje waarin Autje de ideeën uitlegt.

 

 

Stemmen:

Stemmen kan via de onderstaande link:

https://app.je/entry/58773/autje-van-der-lee