Boerenerfdag 2019

AugustusAug 24 2019 Europe/Brussels

67247417_2295978343985176_526345222762790912_o

Kalversteeg, 4273 Hank, Nederland

Op 24 augustus openen Bartje en Carla de Gouw en hun gezin hun deuren voor de Boerenerfdag. In Hank runnen zij een moderne melkveehouderij met roodbonte koeien. Zij en de organisatie hebben er in ieder geval al heel veel zin in.

Reacties van bezoekers als ‘altijd heel gezellig’, ‘wat is hier veel te zien!’ en ‘ontzettend leuk voor kinderen’ zijn veel gehoord. Ook dit jaar, de zestiende editie, belooft weer een fantastische, gezellige en leerzame dag te worden.

Al deze reacties zijn helemaal terecht. De Boerenerfdag is inmiddels een begrip hier in Altena. Er is voor iedereen wat te doen: het gehele bedrijf is te bekijken, van de melkstal tot de voeropslag, alles is te zien. Op de boerderij van familie De Gouw lopen geen zwarte maar rode koeien rond! De Boerenerfdag is een succes en is nog steeds groeiende. We zien ieder jaar een ander bedrijf uit een andere hoek van de agrarische sector. Dat interesseert een heleboel mensen. Omdat het ieder jaar op een ander bedrijf is, is er ieder jaar weer iets heel anders te zien. Ieder jaar is dus een complete verrassing!
Leer alles over roodbonte koeien, bekijk de machines van dichtbij, ontdek wat een koe eet en ervaar zo wat een melkveehouder allemaal doet. Ook voor de kinderen is er van alles te doen: een springkussen waar ze zich helemaal uit kunnen leven, een heerlijk ponyritje en nog veel meer leuke activiteiten. Daarnaast kunt u op het terras genieten van een bakje koffie en een heerlijk stukje zelfgebakken appeltaart. Verder presenteren lokale organisaties en ondernemers, natuurlijk ook met streekproducten, zich graag aan u. Zij vertellen u over al hun activiteiten en waarom deze zo belangrijk zijn voor Altena. Kortom, er zijn genoeg redenen om (weer) een bezoek te brengen aan de Boerenerfdag!

De Boerenerfdag is een jaarlijks evenement van Puur uit Altena. Puur uit Altena is een samenwerking tussen ZLTO Altena Biesbosch, ANV Altena Biesbosch en de Streekproducenten. Met een gezellige en leerzame dag willen we jong en oud laten zien wat onze boeren en tuinders allemaal doen. Zo brengen we boer en burger dichter bij elkaar. Entree, parkeren en een aantal activiteiten zijn gratis, maar als u uw portemonnee meeneemt, kunt u wel iets leuks, lekkers of moois mee naar huis nemen en kunt u genieten van de verschillende horecamogelijkheden en andere activiteiten. Iedereen is van harte welkom tussen 10 en 17 uur aan de Kalversteeg 1 in Hank.

Like ons op facebook via de pagina Puur uit Altena! Zo bent u als eerst op de hoogte van alle nieuwtjes rondom de Boerenerfdag. Ook vindt u daar nog veel meer informatie over Puur uit Altena.

Event expired

Event is in progress

Import to Google Calendar

Location

Kalversteeg, 4273 Hank, Nederland

Directions

Get Directions

Could not find route!

Location Details

Kalversteeg, 4273 Hank, Nederland

  • Schedule

  • Guests

  • Attendance

  • Forecast

  • Comments

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_date

stec_replace_icon_div

stec_replace_min / stec_replace_max °stec_replace_temp_units

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by Forecast.io