Speel het Spel van GOUD op 13 december

Er was al het boek “GOUD. Uitgaan van potentieel bij leren en ontwikkelen”. En nu is er ook een spel, met dezelfde inhoud. Voor iedereen, die meer van Doen dan van lezen houdt… En houdt van ervaren, van spelen EN niet bang is voor een beetje diepgang en wat wezenlijke inzichten. Zin in een Sneak Preview? En een leuke middag met een goeie borrel? Welkom op 13 december!

Dit anders-dan-anders spel is bij uitstek geschikt voor intervisiegroepen, teams en trainingsgroepen Een spel voor iedereen die zich op een verdiepende en speelse manier wil ontwikkelen. En dan hebben we het zeker niet over moeizaam en zuchtend aan de slag gaan met je ‘verbeterpunten’; we richten juist de aandacht op wat je nu al aan waardevols en moois in je hebt en hoe je dat verder kan versterken. Spelenderwijs beantwoord je vragen die er echt toe doen. Met een lach en een traan. Door de dynamiek van het samen spelen zet je op een luchtige en plezierige manier een (vervolg)stap in je persoonlijke ontwikkeling.

Datum: Wo.mi. 13 dec van 15.00 tot 17.30 uur
Plaats: Zaltbommel bij Schouten & Nelissen
Opgeven: Info@thema.nl ovv Dag van GOUD en NAW gegevens.
Kosten: 50 € incl. het Spel van GOUD à 49,95 € (Heb jij het spel al? Dan kies je natuurlijk het boek , of zoek je gewoon iets anders moois uit in het boekencafé van Thema)

 

[vc_empty_space height=”28px”][vc_column_text]

Kans gemist bij Het Kontakt Business meets Golf om het spel van Goud te spelen ?

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”27px”][vc_column_text]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

 

Beleef Altena heeft het spel van Goud al een keertje mogen spelen. Benieuwd hoe wij het ervaren hebben ? Bekijk het filmpje dat we gemaakt hebben hier:

 

Tijdens Business Meets Golf konden de deelnemers naast het golven en andere activiteiten ook het spel van Goud spelen. Een leuke aanvulling voor veel ondernemers om op een leuke en speelse manier elkaar te ontwikkelen. Bekijk de aftermovie van Business Meets Golf hier: