Opening LimonadeBrigade Werkendam 21 november 2018

Werkendam | Opvoeders en opgroeiers opgelet. Op woensdagochtend 21 november opent de nieuwe LimonadeBrigade ontmoetingsplek in het Vlechtwerk in Werkendam waar ouders samen met hun kind(eren) van harte welkom zijn tussen 8.30 en 11.30 uur. De officiële opening wordt om 10 uur verricht door Marjolijn Wilschut, bevlogen directeur bestuurder van Trema en initiatiefnemer van LimonadeBrigade in Werkendam.

 

Op deze eerste ontmoetingsochtend is er van alles te beleven: schminken, een Bubbel Lab en samen met je kind grappig op de foto. Het kleurrijke LimoKippie (caravan) staat klaar om in te ontdekken en natuurlijk is er alle tijd om onder het genot van een hapje en drankje te kletsen, ontdekken, verbinden en spelen. De hapjes en drankjes bij de opening worden verzorgd door het SOVAK.

 

Wekelijks programma

Vanaf 21 november zal er vervolgens iedere woensdag tussen 8.30 en 11.30 een activiteit voor ouders/ opvoeders en hun kinderen te doen zijn en is er maandelijks een speciale activiteit. Daarnaast verzorgt het team van LimonadeBrigade Werkendam samen met wisselende partners elke maand een thema-ochtend rondom de uitdagingen van het ouderschap. Alvast een voorproefje van ouder-kind activiteiten in de komende periode zijn: Pietje bij de LimonadeBrigade, Grote Winter Iglo bouwen, Waar is de zachte sneeuwman, Kom Luisteren, Poppenkast en Schaapscheren in het voorjaar.

 

Lokaal team

De LimonadeBrigade bestaat uit een lokaal team van ouders en professionals die zich met veel enthousiasme inzetten voor ontmoetingsplekken, het kunnen uitwisselen van ervaringen, samen leuke dingen kunnen doen met je kind en inspiratie over opgroeien en het ouderschap. Het gloednieuwe gebouw Vlechtwerk waarin twee basisscholen, de kinderopvang, de bibliotheek, een sportzaal en een dorpshuis zijn gevestigd biedt in ieder geval een perfecte ontmoetingsplek . De wens is er om van dit dorpshuis een bruisende plaats te maken van en voor elke Werkendammer. Het beheer van het dorpshuis, gevestigd aan de H.J. Roubosstraat 3 in Werkendam, is in handen van stichting Trema beheer en exploitatie.

 

Wees welkom!

Zin om mee te doen? Iedereen is welkom! Maak verbinding, leg contacten, stel je vragen, doe inspiratie op of kom gezellig langs bij één van de activiteiten en spreek een teamlid aan.

Je kan ook mailen naar werkendam@limonadebrigade.nl. Meer informatie is via de Facebookpagina Limonadebrigade Werkendam beschikbaar en binnenkort ook op www.limonadebrigade.nl.