Nieuwe vacatures in Altena

Een nieuwe week met nieuwe vacatures op AltenaWerkt. Elke maand laten we je een aantal keer de nieuwste vacatures, stageplekken en bijbaantjes in Altena zien. Deze week hebben we een aantal nieuwe vacatures van bedrijven zoals Precision Makers en Van der Straaten’s Assurantiekantoor toegevoegd aan AltenaWerkt. Staat jouw droomvacature hier niet bij ? Geen probleem, bekijk alle openstaande vacatures hier.

 

  1. Commerciële Binnendienst Medewerker M/V Zakelijke En Particuliere Verzekeringen

Bekijk de vacature hier:

https://altenawerkt.nl/vacature/commerciele-binnendienst-medewerker-m-v-zakelijke-en-particuliere-verzekeringen/

 

2. Inkoper / Calculator (40 Uur, M/V)

Ter ondersteuning van het huidige team zijn wij op zoek naar een Inkoper / Calculator. Je gaat inzicht creëren in lopende processen en een bijdrage leveren aan het optimaliseren hiervan. Je houdt je voornamelijk bezig met de inkoop en met het (na-) calculeren van producten en projecten. Maar ook andere werkzaamheden die voorkomen in het team dat verantwoordelijk is voor inkoop, planning en logistiek behoren tot je taken. We zoeken iemand die onderdeel wordt van het team en in de voorkomende werkzaamheden kan ondersteunen en waar nodig taken kan overnemen.

https://altenawerkt.nl/vacature/inkoper-calculator-40-uur-mv/

 

3. Bijbaan Online Marketeer

Ben jij de online marketeer die ons gaat helpen om Altena Werkt en Beleef Altena verder te ontwikkelen ? Dan zijn wij opzoek naar jou ! Bij Beleef Altena help je met het organiseren, uitwerken en plannen van leuke content voor Beleef Altena. Een mooie stap om te leren wat er bij komt kijken wanneer je werkt aan een website. Door onze flexibiliteit hebben we geen vaste werktijden. Samen kijken we hoeveel uur je ons per week kan versterken, er zijn geen vaste werktijden of werkdagen. Natuurlijk verwachten we dan wel van je dat je zelf initiatief neemt en zelfstandig leert te werken. Een unieke kans om als bijbaan meer te leren over online marketing.

https://altenawerkt.nl/vacature/bijbaan-online-marketeer/

4.  Acceptant/Schadebehandelaar Inkomens(Verzuim)Verzekeringen M/V

Als schadebehandelaar/Acceptant Inkomens(verzuim)verzekeringen kom je op onze afdeling verzuim te werken. Deze afdeling is een specialistisch team binnen onze organisatie.

https://altenawerkt.nl/vacature/acceptant-schadebehandelaar-inkomensverzuimverzekeringen-m-v/

 

5. Service Specialist GPS En Robottechniek

Welkom in de wereld van morgen! Wij zijn op zoek naar een gedreven service specialist, die samen met ons ambitieuze team van professionals, grenzen gaat verleggen in de groene wereld. Het team dat de eerste zelfrijdende machine heeft ontwikkeld, het team dat robottechniek naar een heel nieuw level weet te brengen, het team waar jij ongekende resultaten mee gaat behalen.

https://altenawerkt.nl/vacature/service-specialist-gps-en-robottechniek/

 

6. Mechanical Engineer

Van der Schans Machinebouw is een jong en groeiend bedrijf. Wij bieden oplossingen om processen binnen bedrijven te automatiseren. Wij nemen de complete engineering, productie en installatie op ons. Door onze ervaring in verschillende sectoren kunnen wij uiteenlopende oplossingen bieden op het gebied van machinebouw en prototypebouw.

https://altenawerkt.nl/vacature/mechanical-engineer/

 

Opzoek naar personeel ?

Ben je als bedrijf juist opzoek naar personeel ? Voeg dan gratis je vacature toe aan AltenaWerkt. Klik hier om een vacature toe te voegen.