Nieuwe Training Taal voor het Leven!

Nog net voor de zomervakantie hebben 8 vrijwilligers de training Taal voor het Leven voltooid! Wij willen hen van harte feliciteren met het behalen van het certificaat en we wensen hen veel succes bij het begeleiden van deelnemer bij  taalvaardigheden of digitale vaardigheden. In het najaar starten we met een nieuwe training.

Taal voor het leven

De Bibliotheek CultuurPuntAltena heeft een programma ontwikkeld om de basisvaardigheden op het gebied van taal, rekenen en digitalisering te verbeteren. Het programma wordt aangeboden aan inwoners van Altena die op dit gebied de nodige hulp kunnen gebruiken.

De trainingen worden gegeven door vrijwilligers die de training Taal voor het Leven hebben voltooid.
Bij voldoende aanmeldingen start er in het najaar weer een nieuwe training, waarbij we graag weer nieuwe vrijwilligers opleiden om de hulpvraag van mensen uit Altena te kunnen voldoen. Wil je meer weten over de training of over DigiTaalhuis Altena? Neem gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

DigiTaalhuis Altena
Naast de trainingen Taal voor het Leven, hebben we binnen DigiTaalhuis Altena nog een aantal mooie functies voor enthousiaste vrijwilligers uit Altena met een voorliefde voor taal en digitalisering. Ben je benieuwd hoe jij mensen uit jouw omgeving taalvaardiger kunt maken? Neem dan contact met ons op via digitaalhuis@bibliotheekaltena.nl. Je mag ook bellen met Merel van de Keer op 06-18027927.