Marianne Vos Wielerfestival

Over iets meer dan een maand barst het wielerspektakel in het Land van Heusden en Altena én de Bommelerwaard opnieuw los. Stichting Wielerevenementen Aalburg heeft dit jaar op nieuw een prachtig programma samengesteld.

 

In het wiel van (€ 47,50)

In welk wiel fiets jij op zaterdag 22 april tijdens de opwarmer voor het Marianne Vos Wielerfestival 2017 ? Op die datum organiseert Autobedrijf A. van Rijswijk in samenwerking met Stichting Wielerevenementen Aalburg: In het wiel van… Een overweldigende wielerclinic waarbij meer dan zeventig renners uit de regio én de wederom aanwezige prominenten uit de wielersport ook dit jaar weer zorgen voor een gezellige ambiance en voldoende gelegenheid tot netwerken.

 

Inschrijven

 

Marianne Vos Wielerfestival Aalburg 

Zaterdag 13 mei – Tijdens het evenement in en rondom Gemeente Aalburg vinden er tal van festiviteiten plaats. Uiteraard met de jaarlijks terugkerende absolute blikvanger waarin de ultieme top wielervrouwen over de felbegeerde titel strijden. Daarnaast vind je hier die dag de Rabobank Dikke Banden Race, de jeugdcategorieën, de nieuwelingen meisjes, junior dames én het handbiken.

 

Bekijk het hele programma hier

 

Marianne Vos Classic Toertocht (€ 17,00 – € 22,00)

De tocht is speciaal voor vrouwen en geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren fietser. Je fietst – net als Marianne – een gedeelte van het parcours van de Internationale UCI wereldtop route. Je kiest zelf de afstand: 50, 75 of 110 kilometer

Inschrijven

 

Toertocht voor aangepaste sporters  ( € 17,00 – € 20,00)
Zaterdag 13 mei – Ook aangepaste sporters wanen zichzelf dit jaar in de wereld van Marianne Vos. Zowel mannen als vrouwen die de aangepaste (wieler)sport beoefenen zijn van harte welkom. Kies zelf de afstand: 25 of 50 kilometer.

Inschrijven