Maarten van Rossum komt naar Altena!

Na de tv-hit De Slimste Mens gaat Maarten van Rossem 17 september opgetogen naar het Altena College om zijn fruitige kijk op Nederland te geven, aanvang 20.30 uur.

De vaderlandse kampioen der geuzentitels is Maarten van Rossem. Hij is de sloopkogel der onwetendheid. De pompbediende van de geest. De hersenkwab des vaderlands. De onzinkbare mammoetdenker. De cognitieve casanova. De 24-karaats feitenjuwelier. Stoïcijn Maarten vindt het allemaal onzin.

Olala! U bent natuurlijk van de partij. En natuurlijk wilt u donateur worden van Stichting Woerkums Literair Café, bekend van Groningen via Amsterdam tot Maastricht, dat als kleintheater al 29 jaar aan de weg timmert.

Kaarten kosten 15 euro, studenten 5 euro. Donateurs hebben vrij toegang. Ze betalen slechts 40 euro per jaar. Bankrekeningnummer NL91 RABO 0372520030.

Reserveren ivm verwachte drukte en corona gewenst bij Janice Bakker, woerkums-literaircafe@outlook.com

Het 29ste seizoen, mogelijk in bruin café en clubhuis de Teerkamer, ziet er verder als volgt uit: 22 oktober Lale Gül, bestseller Ik Ga Leven; 12 november David Van Reybrouck, Revolusi; 19 december Diogenes Lezing door filosoof Joke Hermsen; 18 februari Fokke Obbema, de Zin van het Leven & Zinvol Leven; 25 maart Brenda Stoter Boscolo, Het Vergeten Volk.

Altena Boekenbal; 21 mei of 18 juni met koningin Marieke Lucas Rijneveld & Vrienden.