De leukste vacatures bij Dutch Power Company

Altena Werkt ging op bezoek bij Dutch Power Company om voor jou in beeld te brengen welke vacatures er momenteel open staan. Tijdens de vitaminekantine van Rabobank Altena presenteerde Dutch Power Company al haar vacatures aan werkzoekenden. We hebben een handig overzicht gemaakt van de vacatures die momenteel open staan bij Dutch Power Company.

 

  1. Key Accountmanager (Votex)

Ben jij een proactieve en enthousiaste key accountmanager die het fantastisch vindt om A-merken uit de groen- en landbouwsector te verkopen ?

https://altenawerkt.nl/vacature/key-accountmanager/

 

 

  1. Software Engineer GPS en Robottechniek (Precision Makers)

Welkom in de wereld van morgen! Wij zijn op zoek naar een software engineer GPS en robottechniek die samen met ons ambitieuze team van specialisten grenzen gaat verleggen in de groene wereld van robottechniek.

https://altenawerkt.nl/vacature/software-engineer-gps-en-robottechniek/

 

  1. Elektromonteur (Conver)

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en ervaren elektromonteur. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het in bedrijf stellen van de machines en ben je een belangrijke spil binnen het productieproces voor o.a. maaiboten, maaiverzamelboten en baggerboten.

https://altenawerkt.nl/vacature/elektromonteur/

 

 

 

Wat doet Dutch Power Company ?

 

Tot Dutch Power Company behoren toonaangevende Nederlandse bedrijven die in de groene sector actief zijn. Bedrijven met een lange historie, die door de markt gezien worden als vernieuwend, betrouwbaar en kwalitatief. Naast het leveren van machines en het verzorgen van onderhoud en reparaties, worden de bedrijven in toenemende mate ingeschakeld om oplossingen op maat te bedenken of om machines te ontwikkelen voor specialistische werkzaamheden. Dutch Power Company neemt samen met haar bedrijven een vooraanstaande positie in binnen Nederland en heeft als ambitie om uit te groeien tot een toonaangevende speler binnen Europa.

 

Alle openstaande vacatures van Dutch Power Company:

https://altenawerkt.nl/vacature-categorie/dutch-power-company/

 

Wat is AltenaWerkt ?

AltenaWerkt is een vacaturesite dat zich richt op jongeren die opzoek zijn naar een leuke bijbaan, stageplaats of startende baan. Natuurlijk hebben we ook vacatures die voor zowel jongeren en ervaren professionals zijn, neem eens een kijkje op Altenawerkt.nl . Misschien vind je daar wel jouw toekomstige droombaan. Website: https://altenawerkt.nl