#kooplokaal | MeatCuisine

Een bourgondisch cadeau naar elkaar sturen in deze dagen

 

Op een leuke manier iemand feliciteren of laten weten dat je aan elkaar denkt!

Nu in deze tijd de verjaardagen en feestelijke bijeenkomsten niet door kunnen gaan is het moeilijk om iets aan iemand te kunnen geven.

 

MeatCuisine kan dit voor u verzorgen, zij verzorgen pakketten met heerlijke mediterrane droge worsten en eventueel bijpassende aperitieven. Tevens kan deze attentie voorzien worden van een door u zelf geschreven brief of u laat het houten deksel van de verpakking door MeatCuisine bedrukken met een door u gewenste tekst en/of foto. MeatCuisine verzendt deze bourgondische attentie naar het door u gewenste adres in geheel Nederland.

 

Klik op deze link: www.worstgeschenk.nl  om te kunnen bestellen of een bezoek te brengen aan deze pop-up webshop.

MeatCuisine levert normaal gesproken veelal aan de horeca, klanten die actief zijn op fairs, evenementen, etc. De lente is door de Paasdagen, Vaderdag en andere feestdagen één van de drukste tijden van het jaar. Net nu de voorraden het hoogst zijn, komt de afzet door de voor iedereen bekende Coronareden stil te vallen. Deze webshop is in het leven geroepen, met de bedoeling om een gedeelte van de omzet vast te kunnen houden en collega’s en personeel werkgelegenheid te kunnen blijven bieden.

 

Naast het feit dat u ongetwijfeld een bekende laat glimlachen door te bestellen op deze site, helpt u MeatCuisine en haar medewerkers om de onverwacht  hoge voorraden weg te werken.

 

Voorbeeld van een bedrukte deksel en een gevuld kistje.