Kom jij buffelen in de Biesbosch?

Foto: Aangeleverd

Een wielerwedstrijd op 15 mei in de Biesbosch? Dat gaat dit jaar helaas niet gebeuren. COVID regels geven (nog) geen ruimte voor de wedstrijd ‘Omloop van de Biesbosch’. Jammer. Maar het organiserende comité heeft gelukkig een andere uitdaging: Buffelen in de Biesbosch!

Een individuele challenge* rijden op het wedstrijdparcours. Iedereen kan binnen een vastgestelde periode meedoen op een dag en tijdstip dat het hem of haar schikt. De beste renners komen op het virtueel podium, maar krijgen echte prijzen !

Hoe? 

Van zaterdag 8 mei 2021 9:00 uur tot zaterdag 15 mei 2021 16:00 uur rijd je de challenge op het wedstrijdparcours. Je prestatie registreer je op Strava. Hierdoor wordt je challenge opgeslagen en in de uitslagenlijst gezet. Het parcours is op het Strava segment “De Grote Groene Uitdaging”. Eén ronde is ruim 9 km.

 

De volgende categorieën kunnen rijden: 

  • Biesbosch Buffel Challenge Sportklasse rijden drie ronden
  • Biesbosch Buffel Challenge Amateurs rijden zes ronden
  • Biesbosch Buffel Challenge Elite rijden negen ronden
  • Biesbosch Buffel Challenge Kris Kras voor de liefhebbers

 

Voor alle categorieën maken we uiteraard een aparte uitslag voor dames en heren.

Prijs voor de plaatsen 1 tot en met 3 én uiteraard eeuwige roem.

Wil je graag als groep rijden? 

Volgens Corona regels van dat moment mag dit nu niet. We hopen dat dit snel veranderd.
Als de regels het weer toelaten is dit alleen op zaterdag 15 mei 2021 toegestaan. Houd hiervoor onze website en Facebookpagina in de gaten.

Kosten

Deelname is gratis, have fun. Mocht je een bijdrage willen leveren?
Wij doneren deze voor helft aan Scouting Altenagroep. Zij helpen ons jaarlijks met praktische zaken rondom de Omloop en kunnen na een brand bij de zeeverkenners een bijdrage goed gebruiken. Op de website vind je terug hoe je een donatie kunt doen.


Meer informatie?
Wil je meer informatie over de Biesbosch Buffel Challenge? Kijk dan op 

https://omloopvandebiesbosch.nl/biesbosch-buffel-challenge/. Heb je toch nog een vraag? Stuur dan een e-mail naar omloopvandebiesbosch@gmail.com

*Challenges zijn geen evenementen. Het is een persoonlijke uitdaging met de mogelijkheid  je te meten met andere deelnemers, zodat je het beste van jezelf kunt geven en laten zien.