Jeugdwaterpoloteam ZVDO’74 zoekt nieuwe leden

Om het oudste jeugdteam (heren onder de 17) te versterken is Zwemvereniging ZVDO’74 op zoek naar nieuwe waterpoloërs. 

Wil je werken aan je uithoudingsvermogen, kracht, zwemtechniek, tactische en technische team vaardigheden? Hou je daarnaast van een fysiek stevige teamsport? Dan is ZVDO’74 waarschijnlijk jouw nieuwe club en mag je jezelf na de zomer waterpoloër noemen.

Als je je aanmeldt, kom je terecht in een team dat aangestuurd wordt door vier ervaren begeleiders met elk hun eigen specialisme. Het team zelf bestaat uit beginnende spelers, maar ook ervaren sporters.

Mocht jij je specifiek aan willen melden bij het oudste jeugdteam (overigens zijn alle leeftijdscategorieën welkom) van ZVDO. Dan is er de mogelijkheid om per direct mee te trainen zodat je zoveel mogelijk skills, regels en technieken beheerst  voor het volgende seizoen.

Uiteraard kun je bij ZVDO voor een periode van ongeveer een maand  mee (proef) trainen om te kijken of waterpolo en de club bij jou past. ZVDO kan jou drie trainingen per week aanbieden. Maandag een land/kracht training, dinsdag een zwemtraining en vrijdag een polotraining. Bij eventuele geschiktheid heeft ZVDO de mogelijkheid om je tijdens de week nog twee extra trainingen aan te bieden.

Spreekt je dit aan dan zou ZVDO het leuk vinden als jij de site gaat bezoeken https://zvdo74.nl/waterpolo/trainers/ en meld je dan bij Lou Goedel, Hoofdcoach jeugd <15.