Jeugdgolf bij Golfpark Almkreek

Op Zaterdag 10 maart vindt de Nationale Jeugdgolf Kick-Off 2018 plaats op Golfpark Almkreek! Deze dag staat Golfpark Almkreek in het teken van alles wat jeugdgolf leuk maakt. Of je nu kennis met golf maakt in het GOLF RAAK! Funpark, samen met vriendjes inschrijft voor de PGA Holland Golfsixes teamwedstrijd of als gevorderde jeugdgolfer meedoet aan de US Kids warming-up wedstrijd en stortgame challenges, er is voor álle jeugd wat te beleven deze dag.
De Nationale Jeugdgolf Kick-Off 2018 is een samenwerking van Dutch Kids Golf, GOLF RAAK! (Een initiatief van de Nederlandse Golf Federatie), PGA Holland en Golfpark Almkreek. Toegang is voor alle jeugd geheel gratis.
Ook aan meekomende (groot)ouders en andere belangstellenden is gedacht. Terwijl de jeugd zich vermaakt in de baan en het Funpark zijn er diverse workshops van locale ondernemers om aan deel te nemen. Zoals een golfclinic onder leiding van de Pro’s van Golfpark Almkreek of een superleuke workshop SMARTPHONE FOTOGRAFIE van de Gorinchemse fotografe Marie-Suzanne Assié-Poot. Voor de workshops wordt een (bescheiden) bijdrage van €5,00 per deelnemer gevraagd.
10 maart is een dag om samen met je broers, zusjes, neefjes, nichtjes, buurkinderen, klas- en/of (hockey/voetbal) teamgenootjes naar Golfpark Almkreek toe te komen en een heleboel lol te maken! Inschrijven kan via www.dutchkidsgolf.nl.

[vc_empty_space height=”28px”][vc_column_text]

Ook heel leuk voor kinderen die niet golfen

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”27px”][vc_column_text]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]