Inhaalprogramma voor clubs uit Altena

Michiel Marinissen viert zijn gemaakte 3-1 tegen SSC'51 Foto: ©Bart Stoutjesdijk

Opnieuw onder het genot van een heerlijk zonnetje, werd er gisteren middag een vervolg gegeven aan de competitie. De afgelaste wedstrijden werden gisterenmiddag ingehaald.  Hoe dat de clubs uit Altena verging  lees je hier! Vandaag uitgelicht: Sleeuwijk 1 – SSC 1 en Drechtstreek 1 – NOAD 1.

Sleeuwijk 1 – SSC 1

Sleeuwijk nam het gisteren op het eigen sportpark de Roef op tegen SSC’51 uit Sprang-Capelle. Sleeuwijk stond aan het begin van deze middag de eerst plaats op de ranglijst, de bezoekers vonden we terug op plaats dertien. De eerste helft was van de thuis alles behalve goed. De bezoekers kwamen na twintig minuten op een 0-1 voorsprong. Tevens was dat ook de ruststand.

Na rust was het spel van Sleeuwijk beduidend beter. Binnen vijf minuten kwam de thuisploeg al op gelijke hoogte. Barry Ruitenberg scoorde en bracht de stand op 1-1. Sleeuwijk creëerde veel kansen maar goals bleven uit. Tot de 75e minuut, Danilo Kros kopte uit een corner de 2-1 binnen. De thuisploeg ging door en liep door een doelpunt van aanvoerder Michiel Marinissen uit naar 3-1. Pasqualle Verwoerdt bracht de uiteindelijke eindstand op het scorebord door een prachtige hakbal. De eindstand op de Roef: 4-1.

Doelpuntenmaker Barry Ruitenberg in duel om de bal Foto: ©Bart Stoutjesdijk

 

Door de winst van Everstein op Capelle staat Sleeuwijk nu twee punten los op de concurrentie met een wedstrijd minder.

Foto: ©Bart Stoutjesdijk

Drechtstreek 1 – Noad 1

Op het complex van Drechtstreek in Papendrecht werd  gisterenmiddag de wedstrijd Drechtstreek 1 – NOAD 1 afgewerkt. De bezoekende club begon goed aan de uit-wedstrijd, door een goal van Yannick schuurman werd het 0-1. De gelijkmaker was ook een feit, door een vrije trap kwam de thuisploeg op gelijke hoogte. Dat is ook de ruststand, 1-1. Na rust kwam de thuisploeg snel op voorsprong. Jillroy Ruiz maakte voor Drechtstreek de 2-1. Een kleine vier minuten later kwamen de bezoekers op een gelijk stand, 2-2. De eindstand werd bepaald in de 83e minuut, toen maakte de thuisspelende ploeg de 3-2.