Haringparty vrijdag 29 juni

Locatie: ‘De Hanen Weide’ (Groeneweg 4, Veen)

Datum: Vrijdag 29 juni, 16:00 – 21:00

Terugkijkend op het succes van vorige edities, willen wij ook dit jaar weer een haring party organiseren. Ditmaal wordt de organisatie van het evenement uitgevoerd door een samenwerkingsverband tussen de Businessclub van VV Achilles Veen en de Lionsclub Werkendam.

De ‘Van Lopik’ haringen zullen weer rijk voorradig voor u klaarliggen, keurig in het gelid. Maar we laten de vissen niet alleen. Naast hen liggen er goed gevulde sandwiches en hapjes van onze gewaardeerde keurslager Vos uit Veen. Kortom een plek om je netwerk uit te breiden, bekende te ontmoeten en dat gaat natuurlijk voortreffelijk met een goed glas wijn of bier in de hand.

Net als vorig jaar heeft deze haring party ook een maatschappelijk karakter. Door uw aanwezigheid steunt u dan ook twee goede doelen:
‘Wouter en Nelleke de Kok wonen met hun pleegkinderen in het ‘Spektakel’’. Wouter en Nelleke zorgen als pleegouders voor een warm nest. Op het moment hebben zij 8 pleegkinderen met uiteenlopende problematiek. Zij zouden ontzettend graag de keuken en de tuin op willen knappen met behulp van een bijdrage van de haringparty. Want pleegzorg wordt gezien vanuit de overheid als vrijwilligerswerk.

‘Het Liliane Fonds’. Het Liliane Fonds biedt brede hulp aan kinderen welke in derde wereld landen geboren zijn met een handicap. Dit doen zijn met name op het gebied van; gezondheid, onderwijs, sociale contacten en inkomsten genererende projecten.

U kunt de goede doelen steunen door aanwezig te zijn op dit evenement en een toegangskaart te kopen en/of gebruik te maken van één van onze sponsorpakketten. Toegangskaarten ad €25,- per stuk (incl. 2 haringen en 2 consumpties) kunt u per e-mail bestellen (haringparty@hotmail.com). Graag opgeven voor uiterlijk 15 juni.

Onderstaande sponsorpakketten bieden wij u aan:

Basis: €150,-

  • Vermelding op de voorzijde van de kaart
  • Weergave op de PowerPointpresentatie
  • 2 toegangskaarten

Premium: €300,-

  • Vermelding op de voor- en achterzijde van de kaart
  • Weergave op de PowerPointpresentatie
  • 4 toegangskaarten

* Maatwerk sponsorpaketten zijn bespreekbaar (bijv. Uitstalling van producten (auto’s, machines, vlaggen) of vertoning van korte bedrijfsfilm.

 

Als u gebruik wenst te maken van één van de sponsorpakketten, dan kunt u een email sturen naar emailadres (haringparty@hotmail.com) of contact opnemen met één van de onderstaande contactpersonen. In dat geval ontvangen wij ook graag uiterlijk 15 mei a.s. uw volledige bedrijfsnaam en het logo van uw bedrijf.

Wij verwelkomen u graag op onze haringparty van 2018!