Haringparty op ‘De Haenen Weide’ in Veen

Businessclub VV Achilles Veen en Lionsclub Werkendam zijn er klaar voor.

Businessclub VV Achilles Veen en Lionsclub Werkendam zijn er klaar voor.

Terugkijkend op het succes van vorige edities, is er deze keer een spontaan samenwerkingsverband ontstaan tussen de Businessclub van VV Achilles Veen en de Lionsclub Werkendam. Samen vertegenwoordigen ze een interessant netwerk in het Land van Heusden en Altena. Een mooi moment om elkaar te leren kennen, bekende te ontmoeten en dat gaat natuurlijk voortreffelijk met een goed glas wijn of bier in de hand.

Daarnaast zullen de ‘Van Lopik’ haringen weer voor u klaarliggen. Maar we laten de vissen niet alleen. Naast hen liggen er goed gevulde sandwiches en hapjes van onze gewaardeerde keurslager Vos uit Veen.

Net als vorig jaar heeft deze haring party ook een maatschappelijk karakter.

De Lions Club Werkendam heeft als service club het motto ”We Serve” en vv “Achilles Veen” heeft naast haar sportieve ambities ook nog een warm hart voor de samenleving.

Door uw aanwezigheid steunt u dan ook twee goede doelen:

‘Wouter en Nelleke de Kok wonen met hun pleegkinderen in het ‘Spektakel’’. Wouter en Nelleke zorgen als pleegouders voor een warm nest. Op het moment hebben zij 8 pleegkinderen met uiteenlopende problematiek. Zij zouden ontzettend graag de keuken en de tuin op willen knappen met behulp van een bijdrage van de haringparty. Want pleegzorg wordt gezien vanuit de overheid als vrijwilligerswerk.

‘Het Liliane Fonds’. Het Liliane Fonds biedt brede hulp aan kinderen welke in derde wereld landen geboren zijn met een handicap. Dit doen zij vooral op het gebied van; gezondheid, onderwijs, sociale contacten en inkomsten genererende projecten.

Toegangskaarten ad € 25,- per stuk (incl. 2 haringen en 2 consumpties) kunt u per e-mail bestellen (haringparty@hotmail.com).

Locatie: ‘De Haenen Weide’ (Groeneweg 4, Veen)

Datum: Vrijdag 29 juni, 16:00 – 21:00