Haringparty met een gouden randje

De Haringparty afgelopen vrijdag  gehouden bij  ‘Achilles’ Veen was er echt een met één gouden randje. Heerlijke haring, uit het Werkendamse  van van Lopik , die ook nog eens een vaatje weggaf voor de verloting.  Electro World, stelde een iPad ter beschikking. Mooi weer, veel ondernemers en 2 goede doelen die zich ter plaatse mochten presenteren, raakten de harten van de aanwezigen. Spontaan melden zich 2 verdubbelaars van het geldbedrag en als klap op de vuurpijl boden 2 aannemers, v.d.Ven  en Tankens ‘Het Koesterkwartier’ aan, te voorzien van een aangepaste badkamer.

Goede doelen:

@Cees van Verdoorn vertelde over zijn reis naar Borneo,  het project ‘Living Water Village ’ waar hij 6 weken ging werken en met eigen ogen zag wat daar tot stand gekomen is door naasten liefde. Kinderen die door hun ouders achtergelaten worden, ontheemd en verwildert aankomen, krijgen hier een thuis en de kansen om hun talenten te ontwikkelen voor een  kansrijke toekomst.

@Brigitte, die huis en haard verkocht om midden in Veen ‘Het Koesterkwartier’ te gaan beginnen voor mensen met een (langdurige) zorgvraag.  Hier wordt samen het gewone leven gekoesterd. Op het moment wonen er 5 jonge vrouwen bij haar, allen uit de omgeving.