Haringparty met een gouden randje

De Haringparty afgelopen vrijdagย  gehouden bijย  โ€˜Achillesโ€™ Veen was er echt een met รฉรฉn gouden randje. Heerlijke haring, uit het Werkendamseย  van van Lopik , die ook nog eens een vaatje weggaf voor de verloting.ย  Electro World, stelde een iPad ter beschikking. Mooi weer, veel ondernemers en 2 goede doelen die zich ter plaatse mochten presenteren, raakten de harten van de aanwezigen. Spontaan melden zich 2 verdubbelaars van het geldbedrag en als klap op de vuurpijl boden 2 aannemers, v.d.Venย  en Tankens โ€˜Het Koesterkwartierโ€™ aan, te voorzien van een aangepaste badkamer.

Goede doelen:

@Cees van Verdoorn vertelde over zijn reis naar Borneo,ย  het project โ€˜Living Water Villageย โ€™ waar hij 6 weken ging werken en met eigen ogen zag wat daar tot stand gekomen is door naasten liefde. Kinderen die door hun ouders achtergelaten worden, ontheemd en verwildert aankomen, krijgen hier een thuis en de kansen om hun talenten te ontwikkelen voor eenย  kansrijke toekomst.

@Brigitte, die huis en haard verkocht om midden in Veen โ€˜Het Koesterkwartierโ€™ te gaan beginnen voor mensen met een (langdurige) zorgvraag.ย  Hier wordt samen het gewone leven gekoesterd. Op het moment wonen er 5 jonge vrouwen bij haar, allen uit de omgeving.