Gratis advies over je ontwikkeling en werk- en studiekeuze

Weet jij niet zo goed wat je met je werk wilt en waar je sterke en zwakke punten liggen? Misschien is ontwikkeladvies wel iets voor jou. Met een tijdelijke subsidieregeling van het ministerie van Sociale Zaken en werkgelegenheid is het vanaf 1 december mogelijk om zonder kosten een ontwikkeladvies te krijgen.

Om in aanmerking te komen voor het gratis traject, moet je 18 jaar of ouder zijn en via een loopbaanstudieadviseur een aanvraag indienen. Jij hoeft niets te doen, de aanvraag loopt via de adviseur. Vanuit Altena kun je bijvoorbeeld naar Boukje Kruize gaan, ze voert haar gesprekken in Gorinchem. Doordat er maar een beperkt aantal plekken is voor de subsidieregeling heeft zij zich voorgenomen om op 1 december alle aanvragen om 00.01 uur al in te dienen, zodat er een grotere kans is dat het lukt.

Wat kan je verwachten van het ontwikkeladvies bij Boukje Kruize?

Als je ontwikkeladvies wilt van Boukje, maak je een uitgebreide digitale test, waarin je antwoorden geeft op werk gerelateerde vragen. Vervolgens heb je een gesprek van ongeveer 1,5 uur om alle resultaten te bespreken. Achteraf ontvang je een persoonlijk geschreven verslag, met daarin je talenten, interesses, vaardigheden, ontwikkelpunten en een advies voor je curriculum vitae. En natuurlijk een werk gerelateerd advies wat dit betekent voor jou: het soort werkzaamheden dat bij je past en in welke werkomgeving je het best tot je recht komt.

Als dit gesubsidieerde loopbaanadvies je wat lijkt, kun je een mail sturen naar info@boukjekruize.nl met daarin:

  • Volledige naam, telefoonnummer en mailadres
  • Geboortedatum
  • BSN nummer

Uiteraard kan je haar ook eerst benaderen voor meer informatie