Golf leeft op Almkreek!

Twee goedlachse veertigers ontdekken het golfen

Gaston en Marieke wonen samen met hun 2 jonge kinderen lekker buiten. Zij houden van de natuur en dat is wat hen in golf en Almkreek zo aanspreekt. Bij Gaston speelde het idee om te gaan golfen al jaren. Toen hij een verhaal las over een gratis introductiecursus bij Golfclub Almkreek, is hij daar op af gestapt. Marieke had daar ook wel zin in. Na de cursus sloeg bij hen het vonkje over. Ze vonden golfen zo leuk, dat ze een partner abonnement namen op de 14 holes baan.

 

En wat vinden jullie er van?

In het begin moet je echt de techniek leren. En bij Edwin gaat dat goed. Wij vinden het trouwens ook een ‘excuus’ om lekker buiten te zijn. En die introductiecursus heeft ons echt aangemoedigd om verder te gaan in deze sport en lid te worden van de Golfclub. Of we het leuk vinden bij Almkreek? Nou en of, anders waren we natuurlijk nooit lid geworden. Maar eerlijk gezegd, we moesten wel een drempel over voordat we besloten om te gaan golfen. Want golfen heeft nog steeds het imago van een elitaire en dure sport. Maar bij Almkreek merk je niets van dat elitaire. Wij vinden het een heel laagdrempelige club. En er is keus genoeg voor een passend greenfee abonnement.

[vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][vc_empty_space height=”28px”][vc_column_text]

Wij zien dat Almkreek zich uitnodigend opstelt naar jeugd en werkende mensen. Uitnodigend in de zin van: speeltijden, oefenmogelijkheden en wedstrijden.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”27px”][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Golfen op topniveau

Gaston en Marieke zijn recreatieve golfers. Maar op Almkreek kom je ook golfers tegen die op topniveau spelen. Bijvoorbeeld Sophie Korthuijs. Zij is pas 13 jaar, traint zo’n 30 uur per week en speelt op dit moment landelijk heel hoog. Oranje B. Dat kan ook bij Almkreek. Golfen op topniveau.

 

Gratis Golfclinic

Denk je nu, hé, misschien is golfen ook wel iets voor mij, doe dan mee aan een gratis golfclinic op Almkreek. Bijna elke maand is er wel een open dag. In een hele informele sfeer kan je dan proeven aan dat leuke golfspelletje en kijken of het iets voor je is. Kijk voor data op www.golfpark-almkreek.nl

 

Tot ziens op Golfpark Almkreek!