Goede lunch- en vergaderlocaties in Altena

Gastblog: PR-Bureau De Perswinkel uit Woudrichem.

De vakantie is voorbij: de meeste bedrijven en ondernemers starten aan hun nieuwe jaar. Vergaderen en overleggen zijn daarbij dagelijkse kost. Het fijn om dat te doen op een externe locatie. Zo ben je uit je normale omgeving en komen er goede, nieuwe ideeën. Ook voor afspraken met zakenpartners wordt er regelmatig geluncht. Of ‘gewoon’ thuiswerken, maar dan met iemand die koffie voor je zet en je broodje smeert! Waar kun je goed vergaderen/werken in de regio Altena? PR-Bureau De Perswinkel is gek op lunchen buiten de deur en zoekt uit welke locaties je eens moet bezoeken!

Onze favoriet!

In de historische Kruitkelder in Woudrichem is Brasserie Zus gevestigd. Een kleine, gezellige plaats voor een lunch of borrel, maar ook voor een stukje ambachtelijke taart ben je hier op het juiste adres. Een fijne locatie, waar regelmatig mensen te vinden zijn om te werken/overleggen. Het is er knus, maar klein, dus reserveren is handig! Onze favoriet: bestel allebei soep en je krijgt meestal een prachtige soepterrine vol verse soep. Niet te weerstaan.

Grote groep?

Voor ons niet heel relevant, maar wil je vergaderen met bijvoorbeeld 150 mensen? Bij Hotel-restaurant De Koppelpaarden in Dussen is dat geen probleem. Zakenpartners kunnen eventueel overnachten in het hotel. Tijdens een vergadering kun je gebruik maken van alle faciliteiten die de locatie bieden heeft, zoals flip-overs, schermen en beamers. Het restaurant serveert traditionele lunchgerechten voor een speciale prijs. Voor een businesslunch (voorgerecht en hoofdgerecht) betaal je bijvoorbeeld € 22,50.  Vergaderen (en lunchen) met grote groepen kan natuurlijk ook op Fort Altena langs de A27.

Vergaderen met uitzicht

Als je naast een goede lunch/vergadering ook graag geniet van het moois dat onze regio te bieden heeft, ben je bij Brasserie Boven de Rivieren op de juiste plek. Mét een prachtig uitzicht over de jachthaven van Sleeuwijk en natuurgebied De Groesplaat is het fijn lunchen.

Ook in Woudrichem kun je genieten van dit natuurgebied. Bij Restaurant De Stroming is er ruimte voor groepen van 80 personen, maar kun je in een kleiner gezelschap ook goed terecht. En dat het restaurant gelegen is aan het water merk je ook aan de menukaart: er staan diverse visgerechten op, zoals de gebonden vissoep of een havensalade met zalm, forel en scampi.

 

Stukje verder

“Aan d’n overkáánt”, niet precies in Altena, maar wel heel dichtbij in Poederoijen: Brasserie De Buurman. In de zomer van 2017 opende deze moderne brasserie haar deuren. De locatie biedt diverse mogelijkheden voor een zakenlunch, vergadering of bedrijfsborrel. Daarnaast geniet je er van een mooi uitzicht op de polder, met aan de overkant van de maas regio Altena.

De nieuwe Es

In Sleeuwijk heeft De Nieuwe Es bijzonder veel lunchmogelijkheden. We gaan graag naar ‘n Tikkie Anders met de bijzonder gezellige bediening, maar hebben onlangs ook de pizzeria ontdekt waarbij ze elk broodje nog vers maken, echt een aanrader!

Geef ons een goed excuus!

Kortom: geniet van de mooie locaties die Altena te bieden heeft! Mist er nog een brasserie/restaurant? We horen graag waar het is en wat deze locatie zo speciaal maakt! Voor ons een goed excuus om het zelf eens te testen…