Gein op het plein vrijdag 22 juni

Iedereen op 22 juni welkom bij Gein op ’t Plein in Nieuwendijk!

Op vrijdag 22 juni, om 15.30 uur, wordt het leukste buurtfestival van Nieuwendijk geopend. Ook dit jaar heeft de organisatie, met dank aan de vele sponsoren, haar uiterste best gedaan om voor iedereen een spetterend programma neer te zetten.

Rondrit
Na het grote succes van vorig jaar, staat de Hank-O-Motief ook dit jaar voor de oudere generatie van Nieuwendijk klaar! Ze kunnen om 13.30 opstappen bij de bushalte aan de Van der Steltstraat of bij de uitgang van het Jan Biesheuvel Dijkhuis. Bij terugkomst op het plein krijgen ze nog een heerlijk kopje koffie en versnapering aangeboden.  De Brabo’s zingen uit volle borst een heerlijk deuntje!
Opgeven kan door te bellen naar 06-12675384.

Voor iedereen!
De activiteiten voor de kinderen zijn gratis. Zo kunnen ze zichzelf uitleven op de springkussens en  rodeostier of spelen in een berg zand. Een potje voetballen kan natuurlijk ook. Er kan geknutseld worden of wil je liever glittertattoo van een draak? Het kan allemaal! Ook de brandweer is, bij geen calamiteiten, weer van de partij! Voor een lekker ijsje kun je terecht bij Pinokkio.
Wil je lekker een hapje blijven eten? Bij Foodtruck Pizza del Blocco en Franks Pannenkoekenfabriek kun je terecht voor een heerlijke pizzapunt of een pannenkoek. Uiteraard ontbreken ook onze hamburgers niet.

Rond 19.00 uur start het avondprogramma. Dan brengt JA! Jeugdfanfare Altena een toprepertoire ten gehore! Daarna is het tijd voor zanger Willem de Jong en als afsluiter staat zanger Dennis van der Stelt op het podium. DJ Dani draait de hele dag de plaatjes aan elkaar!

Kortom: een buurtfestival voor en door iedereen!!
Kijk voor meer informatie op www.geinoptplein.nl