Eerste vacatures vervuld AltenaWerkt!

Sinds drie maanden staat AltenaWerkt online. Met Altena Werkt willen we bedrijven en jongeren verbinden door jongeren te laten zien welke mooie kansen er in Altena voor hun zijn. Dit doen we doormiddel van onze vacatures websites, interviews en samenwerkingen met diverse bedrijven. Langzaamaan voegen we steeds meer vacatures toe aan de website https://altenawerkt.nl . Inmiddels zijn er zeven bedrijven waarvoor we een vacature op AltenaWerkt geplaatst hebben. Een van die bedrijven is Stefan Timmer (webdeveloper), dit bedrijf was opzoek naar een parttime marketeer. Binnen twee weken heeft Stefan via AltenaWerkt een nieuwe parttime marketeer voor in de zomermaanden gevonden. Een prachtig resultaat dat laat zien dat onze website daadwerkelijk vraag en aanbod bij elkaar brengt.  

Leroy, is in de zomermaanden aan de slag gegaan als marketeer bij Stefan Timmer waar hij zowel inhoudelijke als grafische verbeterpunten heeft doorgevoerd voor het platform www.allehandelaren.nl. Per 1 september gaat hij aan de slag als stagiaire web- en app development in Den Bosch. 

 

De vacature komt hierdoor opnieuw beschikbaar op onze website per 1 september:  

https://altenawerkt.nl/vacature/stefan-timmer-wijk-en-aalburg-nederland-36-parttime-marketeer-bijbaan/ 

 

 

 

Media van Leroy den Dekker 

Website: http://www.leroydendekker.nl 

Instagram: https://www.instagram.com/leroydendekker/ 

 

Vacature plaatsen? 

Opzoek naar nieuwe werknemers of stagiairs in de regio Altena ? Stuur een mailtje naar Mike Kwaaitaal ( mike@altenawerkt.nl ). Mike helpt je graag verder om je vacature te plaatsen op onze website.