Een reis door de tijd bij jubileum VV Sleeuwijk

Voorzitter van de Poel neemt de vlag namens VV Sleeuwijk in ontvangst

VV Sleeuwijk vierde op 25 januari zijn 75-jarig jubileum met een terugblik naar het verleden en de onthulling van een aantal bijzondere voorwerpen. Het publiek maakte een reis terug in de tijd door middel van foto’s en video’s.

 

Voorzitter Edwin van de Poel trapte de avond af met een toespraak. Samen met de twee oudste leden, dhr. Vos en dhr. Slagmolen onthulde hij een beeld ter ere van het jubileum. Het beeld is bij het betreden van het sportpark te bewonderen.

Dhr Vos (L) en dhr Slagmolen (R) onthullen het beeld

Met beeld het verleden in

Namens de KNVB waren er twee vertegenwoordigers aanwezig. Van der Poel ontving na een inleidend praatje van één van de vertegenwoordigers, een vlag met Sleeuwijk 1944-2019 erop.  Naast het beeld, werd er ook een bord onthuld met daarop de spelers die de meeste wedstrijden hebben gespeeld in Sleeuwijk 1. De lijstaanvoerder Remco Viveen onthulde het bord. Hij heeft meer dan 500 officiële wedstrijden gespeeld.

Na de toespraak van de voorzitter volgde er een presentatie van Marc-Paul en Peter met een oude en nieuwe beelden. Vele gebeurtenissen van 75 jaar Sleeuwijkse voetbalgeschiedenis komen voorbij, de oprichting, vele kampioenschappen, de brand, aanleg van de kunstgrasvelden.

Nieuw clublied

Ter ere aan het jubileum hebben Peter van Andel en Bastiaan van Houwelingen samen een vernieuwd clublied geschreven.

Als afsluiter van de zeer geslaagde avond werd er een film getoond. Een film vol gekoesterde momenten in de clubgeschiedenis.

Bastiaan van Houwelingen (L) en Peter van Andel (R) live tijdens de opvoering van hun nieuwe clublied