Derde Beursvloer Altena

Bedrijven kunnen in de 21e eeuw niet meer zonder Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en zetten zich veelvuldig in voor NLDoet of GSW Altena. Maar ook Beursvloer Altena is op zoek naar matches tussen het maatschappelijk middenveld en het bedrijfsleven; vooral goed voor goodwill en een positief bedrijfsimago. Beursvloer Altena wordt dinsdag 11 april van 15.30-17.00 uur voor de derde keer gehouden.
De derde editie is bij het moderne autobedrijf van A. van Rijswijk aan de Zoutendijk in Veen. Eerder werd de Beursvloer gehouden in Fort Altena en de Lemmenskamp. Het idee van de Beursvloer had Braat al opgepikt toen hij nog in Zederik werkte, maar ook in Aalburg waren al eerder initiatieven voor zo’n soort uitruil tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven. Vorig jaar werd voor een bedrag van 28.000 uitgeruild bij 50 geslaagde matches. Zo lukte het een schildersbedrijf te vinden voor het OVO gebouw in Oudendijk, dat daarvoor in ruil het pand mocht gebruiken voor een personeelsfeest. Vrijwilligers van GSW Altena mochten vorig najaar appels plukken bij de zorgboerderij Den Hill in ruil voor gratis groenten. “Vorig jaar hadden we veel kleine bedrijven, maar we willen graag verder groeien, het bedrag voor de matches moet omhoog. Reden om ook grotere bedrijven te benaderen”. Braat is daarom heel blij dat het autobedrijf in Veen zijn showroom beschikbaar stelt voor de Beursvloer.

[vc_empty_space height=”28px”][vc_column_text]

Rabobank Altena verzorgt donderdag 16 maart vanaf 19.30 uur in haar kantoor aan de Sportlaan voor maatschappelijke organisaties de gratis workshop ‘Goede Zaken’.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”27px”][vc_column_text]

“Een prachtig bedrijf waar we heel blij mee zijn. De koffie hebben we al geregeld, we zoeken nog wel een bedrijf dat de koekjes of de hapjes voor de borrel wil verzorgen”. Om de grotere bedrijven te bewegen deel te nemen, heeft Braat vooral veel netwerkbijeenkomsten bezocht. Het schrijven van brieven levert weinig op, zo is zijn eigen ervaring. Hij wordt in zijn werk bijgestaan door veertien ambassadeurs. Ook heeft Beursvloer Altena sponsors als E. van Wijk Logistics, De Klerk BV, Wylax, Verhoeven Verf & Wand, Almbouw, de Makelaars van Altena gestrikt voor bijdrages aan het evenement.

 

Wanneer: 

11 April 2017 van 15.30 – 17.00 uur (met aansluitend een netwerkborrel tot 18.00 uur)

 

Waar:

Autobedrijf A. van Rijswijk, Zoutendijk 2 in Veen (navigatie Veensesteeg 18)
www.vanrijswijkautos.nl

 

 

Bron: Nieuwsblad Altena

 

[vc_empty_space height=”28px”][vc_column_text]

Voeg uw bedrijf hier gratis toe aan ons bedrijvenoverzicht.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”27px”][vc_column_text]

 

MEER INFORMATIE