De Pomp komt met zomerprogramma voor thuisblijvers

Jongerencentrum De Pomp komt deze zomer met een extra activiteitenaanbod voor jongeren die deze zomer thuisblijven. Elke zaterdagavond opent het jongerencentrum in Almkerk zijn deuren met wekelijks een nieuwe zomerse activiteit.

Op het programma staat onder andere een 0,0% cocktailparty, filmavond met tapas, nerfgames en aankomende zaterdag 25 juli organiseren de jongeren een ‘watergames event’ in zwembad Werkina in Werkendam.

“Vanwege de coronacrisis blijven veel jongeren thuis of gaan ze korter op vakantie. Als jongerencentrum vinden wij het belangrijk om juist in deze periode open te blijven om zo contact te houden met jongeren en bij te dragen aan een mooie en ontspannen zomervakantie!”, aldus Pompmedewerkers Luuk Verhagen en Bart Schutte.

Watergames in zwembad Werkina

De Watergames die we aankomende zaterdag 25 juli organiseren beginnen om 19.15 uur. We vertrekken om 18.45 bij jongerencentrum ‘De Pomp’. Kosten zijn € 2,- p.p. (inclusief entree voor het zwembad en een drankje). Jongeren die het makkelijker vinden om direct naar het Werkina te komen zijn daar welkom vanaf 19.00 uur.

Na afloop van de watergames (om 21.15 uur) kunnen de jongeren als ze willen nog even nakletsen en gamen in ‘De Pomp’ deze blijft geopend tot ongeveer middernacht. De activiteiten van jongerencentrum ‘De Pomp’ zijn bedoeld voor jongeren vanaf 12 jaar. Iedereen is van harte welkom. Deze zomer nodigen we ook alvast alle jongeren uit die na de zomer naar de middelbare school gaan

Voor meer informatie: zoek ons op via Facebook, Instagram of op onze website: www.depomp.com