De leukste Valentijnsacties in Altena

Donderdag 14 februari is het Valentijnsdag. Liefde gaat door de maag, dus er is geen betere manier om je Valentijn te verrassen dan met een romantisch diner. We hebben de leukste Valentijnsacties in Altena voor je op een rij gezet.
Fort Altena Werkendam
Voor een luxe lunch met een feestelijk glas bubbels ben je bij Fort Altena op het juiste adres. Voor €16 per persoon krijg je een heerlijk soepje, broodplankje, mini sandwiches en als afsluiter een grand dessert.
De Pannekoekenbakker Woudrichem
Ga op pannenkoeken date en verras je Valentijn met een romantische proeverij. Voor €25 per persoon krijg je verschillende voorgerechtjes, onbeperkt pannenkoekjes en een speciaal Valentijn dessert om met elkaar te delen.
Bal-dadig Woudrichem
Speciaal voor Valentijnsdag heeft Bal-dadig een Valentijnsmenu samengesteld. Geniet van heerlijke carpaccio, een burger proeverij en de wel bekende freak shake om te delen.
De Koppelpaarden Dussen
Vier de liefde met het vier gangen ‘Sharing Dinner’ van de Koppelpaarden. Voor €39,50 per persoon ga je luxe uit eten bij de Koppelpaarden en krijg je een gratis glas liefdes bubbels van het huis.
Boven de Rivieren Sleeuwijk
Geniet van een romantisch diner met uitzicht over de jachthaven, uiterwaarde en Merwede. Speciaal voor Valentijn serveert Boven de Rivieren tien liefdevolle hapjes voor €39,50 per persoon.
Restaurant de Waterman Werkendam
Laat je verrassen door het Valentijns driegangendiner van Restaurant de Waterman. Een romantisch etentje voor €24,50 per persoon.
Restaurant de Gevangenpoort Woudrichem
Gek op wijn en lekker eten?  Bij de Gevangenpoort krijg je een vijf gangen Valentijnsdiner voor €49,50 per persoon. Voor de liefhebbers worden er heerlijke wijnen geserveerd.
 Kruiden en Jasmijn Woudrichem
Geniet van 14 t/m 17 februari samen met je Valentijn van veertien heerlijk gerechtjes. Voor €49,50 per persoon heb je een romantisch diner in de mooie vesting van Woudrichem.
‘t Oude Raedthuys Woudrichem
De hele week kan je genieten van een speciaal samengesteld driegangenmenu. Voor €44,50 per persoon krijg je een verrassing van het huis en word je verleid door heerlijke Valentijnsgerechten.
De keuze is reuze! Wie ga jij verwennen deze Valentijn?