De leukste valentijnsacties in Altena

Tortelduifjes opgelet! Vrijdag 14 februari is het Valentijnsdag. Heb je nog steeds geen valentijnscadeau kunnen vinden? Geen zorgen, wij helpen je. Zet je valentijn in het zonnetje met een romantisch diner, liefde gaat tenslotte door de maag! Wij zetten de leukste valentijnsacties in Altena voor je op een rij.

De la Rue – Sleeuwijk
Geniet van een heerlijk viergangen valentijnsmenu bij de la Rue in Sleeuwijk. Bij binnenkomst krijg je een welkomstdrankje van het huis, gevolgd door een proeverij voor twee en niet te vergeten het voor-, hoofd- en nagerecht. Dit voor maar 35 per persoon. Dat is nog eens een binnenkomer!

De Pannekoekenbakker – Woudrichem
Oh Crêpe! Wie is er niet dol op pannenkoeken? Ga op pannenkoeken date en verras je valentijn met een romantisch driegangen keuzemenu voor 19,50 per persoon inclusief een welkomstdrankje bij binnenkomst.

De Koppelpaarden – Dussen
Vier de liefde met het viergangendiner van de Koppelpaarden. Voor € 39,50 per persoon ga je luxe uiteten en krijg je een gratis glas liefdesbubbels van het huis. Niet alleen op Valentijnsdag geniet je van deze deal, heel weekend staat dit valentijnsmenu op de kaart. Handig, voor als je per ongeluk al iets anders gepland hebt op Valentijnsdag!

Boven de Rivieren – Sleeuwijk
Een echte romanticus verrast zijn geliefde met een romantisch diner met uitzicht over de jachthaven en Merwede. Op 14 en 15 februari serveert Boven de Rivieren speciaal voor Valentijnsdag zeven liefdevolle hapjes voor € 45 per persoon. Daar scoor je punten mee!

Restaurant de Waterman – Werkendam
Gek op wijn en lekker eten? Laat je samen verrassen door het valentijns driegangendiner van restaurant de Waterman. Een romantisch etentje voor maar € 27,50 per persoon. Succes verzekerd!

Kruiden en Jasmijn – Woudrichem
Proost op de liefde en geniet van 13 tot en met 17 februari samen met je valentijn van veertien heerlijk gerechtjes. Voor € 52,50 per persoon heb je een romantisch diner in de mooie vesting van Woudrichem. Dat is nog eens genieten samen!

Golfpark Almkreek – Almkerk
Jazeker ook bij Golfpark Almkreek kan je terecht voor een onvergetelijke valentijnsdate! Geniet van een met liefde bereid driegangendiner met romantisch kaarslicht en rozenblaadjes voor € 25 per persoon.

Brabantse Land – Giessen
Bij het nieuwe Brabantse Land staat het hele weekend met een speciaal shared dining menu voor € 35 per persoon in het teken van valentijn. Als klapper op de vuurpijl geniet je op 14 februari ook nog van live muziek in de brasserie. Romantischer kan niet!

De keuze is reuze! Wie ga jij verwennen deze Valentijn?