Dag van de arbeid, in Altena opzoek naar een nieuwe baan!

Er zijn weer een aantal nieuwe vacatures beschikbaar op altenawerkt.nl. Op de dag van de arbeid hebben we een lijstje voor je samengesteld. 

 

  1. Project Ontwikkelaar Vastgoed (TopVast, Wijk en Aalburg)

Bij TopVast krijg je veel zelfstandigheid en vrijheid om je eigen projecten of delen van een project uit te werken. Dit betekent dat wij van jou een proactieve houding verwachten waardoor je zelfstandig gedeeltes van een project kan uitwerken. Daarnaast werk je met andere projectontwikkelaars samen om diverse uitdagende vraagstukken op het gebied van projectontwikkeling uit te werken. Als projectontwikkelaar ben jij betrokken bij alle facetten van de projecten. Hierdoor ben je altijd verzekerd van heel uitdagend, divers werk met verschillende partijen. Als projectontwikkelaar zorg jij ervoor dat alle partners goed aangestuurd worden zodat de projecten tijdig en correct opgeleverd worden aan de opdrachtgevers.

Bekijk de vacature op AltenaWerkt> https://altenawerkt.nl/vacature/senior-project-ontwikkelaar-vastgoed-fulltime/

2. Medewerker technische dienst (Caliber Europe, Veen)

Voor uitbreiding van onze technische dienst in Veen zijn we per direct op zoek naar een getalenteerde en bevlogen technische dienst medewerker.

Ben jij goed in het opsporen van defecten in consumentenelektronica, zoals autoradio’s, camera’s, Bluetooth speakers, versterkers enzovoort en kun je dit op printplaat niveau of zelfs component niveau repareren? Ben jij de persoon die zich 100% wil inzetten voor onze organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Bekijk de vacature op AltenaWerkt> https://altenawerkt.nl/vacature/medewerker-technische-dienst/

3. Diverse vacatures horeca (Almkreek, Almkerk)

 

4. Productie Medewerker / Polyester Verwerker (32- 40u) (VVP Composites ,Werkendam)

Ben jij die gemotiveerde productiemedewerker / polyester verwerker (lamineerder) die graag met zijn handen wil werken? Binnen de functie allround productiemedewerker / polyester verwerker kun je op de werkvloer veel leren. Je werkt in een klein team in een groeiend bedrijf.

Enige ervaring met de verwerking van polyester is gewenst, maar niet noodzakelijk. We leren je graag het vak van de verwerking van kunststoffen. Denk daarbij aan polyester, acryl en schuim maar ook het bewerken van hout ga je niet uit de weg. In de werkplaats of op locatie ben je in staat om van deze grondstoffen zichtproducten te maken als kappen voor apparaten en machines, onderdelen voor waterglijbanen en buitenmeubilair. Jouw werk is afwisselend, niet op een vaste plek en nooit saai.

 

Bekijk de vacature op AltenaWerkt> https://altenawerkt.nl/vacature/productie-medewerker-polyester-verwerker-32-40u/