Business Meets Golf

Op donderdag 5 oktober organiseert Golfpark Almkreek samen met het Kontakt en Vrouw & Altena het Business Meets Golf evenement. Ondernemers uit Altena en daarbuiten zijn van harte welkom om mee te spelen aan de 9-holes wedstrijd. Daarnaast organiseren we voor de niet golfers een clinic of u kunt het spel Goud spelen.

 

Programma (voorlopig)
14.00 uur Inloop en ontvangst
15.00 uur Start clinic, wedstrijd en het spel Goud
17.00 uur Iedereen terug uit de baan
18.00 uur Prijsuitreiking en naborrelen

 

Aanmelden

Wilt u zich al aanmelden voor deze editie? Klik dan op de onderstaande link om u aan te melden via de website van Golfpark Almkreek.

http://golfpark-almkreek.nl/nl/evenementen/het-kontakt-business-meets-golf

 

Voor u als ondernemer
Wilt u als ondernemer een bijdrage leveren in welke vorm dan ook aan dit prachtige event? Neem dan contact met ons op via business@golfpark-almkreek.nl of bel met Nicole Roubos op 06-12675384.  Denk hierbij bijvoorbeeld aan de sponsoring van prijzen of hapjes, in combinatie met een advertentie in het magazine. Graag bespreken we samen de mogelijkheden.

 

Afgelopen jaar

In 2016 namen er ruim 100 ondernemers uit de regio deel aan het event. Verschillende ondernemers uit de regio en leden van de Businessclub Almkreek sponsorden de prijzen en de hapjes.

 

Terugblikmagazine

Er werd een prachtig terugblikmagazine gemaakt door Het Kontakt, met daarin de foto’s van alle deelnemers aan het event en inspirerende verhalen van ondernemers.

Foto’s van afgelopen jaar

Ook zijn er leuke foto’s gemaakt van de afgelopen editie. Bekijk de foto’s hier .

http://www.hetkontakt.nl/regio/leerdam/algemeen/105198/-met-video-en-fotoreportage-het-kontakt-business-meets-golf-