Beleef Altena test het spel van Goud

Er worden tegenwoordig ontzettend veel boeken over management geschreven. Net als over coaching. Meer geschreven dan gelezen, meer gedrukt dan verkocht. Zou je denken.  Daarom is het extra bijzonder dat iemand van Altena een boek over coaching schreef wat veel verkocht en veel gelezen wordt: Het boek beleefde in februari zijn 2e druk bij uitgeverij Thema.

Het gaat over het boek “GOUD. Potentieel ontwikkeling voor mensen en de organisaties waar zij werken.” Een inspiratieboek voor coaches maar eigenlijk voor iedereen die zich wil ontwikkelen. Wil groeien. Als je op zoek gaat naar het GOUD in jou, delf je waarden. Dan weet je wat werkelijk belangrijk voor je is. Waar je heen wilt. En wat je daarvoor kunt inzetten. Die koers, die richtinggevende keuzes op basis van je potentieel maken je krachtig. Autonoom en authentiek.

GOUD is geschreven door Anje-Marijcke van Boxtel van Schouten & Nelissen uit Zaltbommel en de Almkerkse Aveline Dijkman. De coaching opleidingen van S&N zijn op dit boek gebaseerd, net als de coachingsopleiding voor het onderwijs van DATcoaching.

 

 

Van boek naar Spel

Dit anders-dan-anders spel is voor iedereen die zich op een verdiepende en speelse manier wil ontwikkelen. En dan hebben we het zeker niet over moeizaam en zuchtend aan de slag gaan met je ‘verbeterpunten’; we richten juist de aandacht op wat je nu al aan waardevols en moois in je hebt en hoe je dat verder kan versterken. We dagen je uit onder ogen te zien wat je tegenhoudt, en je werkomgeving partner in crime te maken bij de uitvoering van jouw plannen. Door de dynamiek van het samen spelen zet je op een luchtige en plezierige manier een stap in je persoonlijke ontwikkeling.

 

Het spel van GOUD is bij uitstek geschikt voor intervisiegroepen, teams en trainingsgroepen en voor iedereen die houdt van doen, van ervaren, van spelen… en niet bang is voor een beetje diepgang en wat wezenlijke inzichten.

 

Het Spel van goud is te koop bij:

 

Bol.com: www.bol.com/nl/p/het-spel-van-goud/9200000073739159/

Thema.nl: https://www.thema.nl/het-spel-van-goud-1114/

 

Boek van Goud kopen:

https://www.bol.com/nl/p/goud/9200000036371033/