AltenaWerkt aanwezig bij Vitaminekantine

AltenaWerkt zal 2 november aanwezig zijn bij “De Vitaminekantine” die Rabobank Altena organiseert. Dit is een inspirerende avond gericht op Carrière en Food. Bezoekers kunnen zich inschrijven voor verschillende workshops en geven zo zelf invulling aan hun programma. AltenaWerkt is onderdeel van het Carrière aspect van de avond en laat werkzoekende en werkgevers zien welke kansen er voor hen zijn in de regio.

 

De vacaturestraat

AltenaWerkt zal dit doen door middel van een Vacaturestraat vol toekomstige werkgevers. Het gaat hierbij om een overzicht van vacatures, bijbaantjes en stages. Deze Vacaturestraat krijgt vorm door aantrekkelijke visuele weergaves op de Vacature Wall die we zullen presenteren op 2 november. Openstaande vacatures uit de regio worden gepresenteerd op een groot scherm waarbij de bezoeker gemakkelijk kan doorklikken voor meer informatie.

De Vacaturestraat is daarmee interessant voor zowel werknemer als ook werkgever. U kunt nu nog gratis uw vacature plaatsen op AltenaWerkt.nl. Bedrijven kunnen momenteel nog gratis een vacature plaatsen. Kijk voor meer informatie op Altenawerkt.nl: https://altenawerkt.nl/vacature-plaatsen/

Naast de Vacaturestraat kunnen bezoekers van “De Vitaminekantine” gratis hun professionele profielfoto laten maken en workshops bezoeken over oa. het schrijven van een ondernemersplan of het pitchen van hun kwaliteiten. Voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in Food zijn er de Workshops “Bierbrouwen, hoe werkt dat?” of “Meer energie met vitale voeding.” Er is ook een Foodcourt met hapjes en drankjes. De Workshops starten om 19.00, 20.00 en 21.00 en duren elk ongeveer 45 minuten. Ben u er ook bij 2 november? Inschrijven kan nog tot en met vrijdag 27 oktober, introducees zijn van harte welkom.

Het evenement: https://sites.rabobank.com/altena/vitaminekantine/modules/product/actiesites/homepage/default/?ItemId=12067&OriginalItemId=12065

 

Inschrijven

Je kan nog tot en met 27 oktober inschrijven voor de vitamine kantine van Rabobank Altena.

https://sites.rabobank.com/altena/vitaminekantine/register.aspx

 

Tekst: Clara Kuindersma