Altena Kennispunt zoekt studenten !

Altena Kennispunt verbind ondernemers met studenten. De ondernemers van Altena Kennispunt zijn opzoek naar enthousiaste studenten die opzoek zijn naar een leerzaam bijbaantje. Momenteel zijn de volgende bijbaantjes beschikbaar:

 

  1. Begeleider Studenten bij StudieRond

Bij StudieRond werken docenten begeleiders en assistenten met passie en zetten zich elke dag in om leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden en te leren efficiënter en effectiever huiswerk te doen in minder tijd. Daarbij staan wij in contact met ouders en scholen.

 

Bekijk de hele vacature hier:

https://altenawerkt.nl/vacature/begeleider-studenten/

 

  1. Parttime PHP Webdeveloper (Bijbaan) bij Stefan Timmer

Momenteel ben ik op zoek naar versterking! Heb jij ervaring met PHP en ben je op zoek naar een bijbaan? Voor diverse klanten werk ik dagelijks aan websites, webshops en webapplicaties. Geheel maatwerk of open source. Ter ondersteuning van de verschillende werkzaamheden is er per direct ruimte voor een parttime webdeveloper.

 

Bekijk de hele vacature hier:

https://altenawerkt.nl/vacature/parttime-php-webdeveloper-bijbaan/

 

 

  1. Bijbaan Online Marketeer bij Beleef Altena

Ben jij de online marketeer die ons gaat helpen om Altena Werkt en Beleef Altena verder te ontwikkelen ? Dan zijn wij opzoek naar jou ! Bij Beleef Altena help je met het organiseren, uitwerken en plannen van leuke content voor Beleef Altena. Een mooie stap om te leren wat er bij komt kijken wanneer je werkt aan een website. Door onze flexibiliteit hebben we geen vaste werktijden. Samen kijken we hoeveel uur je ons per week kan versterken, er zijn geen vaste werktijden of werkdagen. Natuurlijk verwachten we dan wel van je dat je zelf initiatief neemt en zelfstandig leert te werken. Een unieke kans om als bijbaan meer te leren over online marketing.

 

Bekijk de hele vacature hier:

https://altenawerkt.nl/vacature/bijbaan-online-marketeer/

 

  1. Bijbaan Tekstschrijver bij Beleef Altena

Denk jij dat je deze vacature tekst beter kan schrijven dan ik ? Dan zijn wij opzoek naar jou ! Als tekstschrijver zorg jij ervoor dat we leuke artikelen kunnen plaatsen op Beleef Altena en Altena Werkt. Samen met een team van jongeren help je om Altena Werkt en Beleef Altena nog bekender te maken in de regio Altena.

 

Bekijk de hele vacature hier:

https://altenawerkt.nl/vacature/bijbaan-tekstschrijver/