ALAAF! De leukste carnavalsfeesten van Altena

Alle carnavallers opgelet! Zoek je carnaval liever dichtbij huis? Dit zijn de leukste carnavalsfeesten binnen Altena. 
De Soos Almkerk
Op vrijdag 1 maart barst het carnavalsfeest los in de Soos Almkerk. Helaas is de kaartverkoop al geweest en was het feest binnen no time uitverkocht. Maar niet getreurd in de laatste week voor carnaval verschijnen er nog weleens kaarten op social media van mensen die verhinderd zijn.
Schenkerij de Teerkamer Woudrichem
Trek je carnavalsoutfit maar uit de kast en feest mee met Schenkerij de Teerkamer. Op vrijdag 1 maart is het groot feest met DJ Dave en de Hofkapel Nooitgedagt. Wie viert carnaval in het Mosterdgat dit jaar?
De Schuur Eethen
Op zaterdag 2 maart barst het carnavalsfeest los in de Schuur in Eethen. DJ Galaga draait deze avond de beste carnavalskrakers voor een onvergetelijk carnaval. Wat is jouw favoriete carnavalskraker?
Xinix Nieuwendijk
Het is echt waar, carnaval in Xinix dit jaar! Op zaterdag 2 maart viert Xinix ragnaval. Volgens xinix betekent dat: ‘Geen vooraf opgenomen hoempapa-bandjes waar je alleen maar bier en “lalala” aan toe hoeft te voegen, maar snoeiharde gitaren en musici die hun vak verstaan.’
Koppelpaarden Dussen
Tijdens de optocht in Klaiendam op zaterdag 2 maart nodigt ’t Hok Almkerk iedereen uit om te komen kijken bij een wel heel bijzondere bruiloft. Op zondag 3 maart gaan ze op huwelijksreis naar het Hospaleis. Om 20:30 uur snijden ze de taart aan om aansluitend te proosten met een ‘goudgele rakker’. De avond wordt gevuld met spetterende optredens van de mannen van ‘t Hok en Esther van Heeswijk!
Waar ga jij carnaval vieren dit jaar? Klik hier voor meer informatie over bovenstaande carnavalsfeesten en mis geen enkel feest in Altena.