Afhaalspecial: Paaseditie

Het paasweekend komt eraan! Ging je voorheen naar een restaurant of zorgde je voor een brunch aan je eigen eettafel? Kies dit jaar dan eens voor een van de vele afhaal/bezorgmogelijkheden uit de regio. Ze zijn om te smullen en je helpt ook gelijk lokale ondernemers die het hoofd boven water proberen te houden in deze tijd.
Wij hebben de lekkerste opties op een rij gezet.

Bij het Brabantse Land kan je van vrijdag tot maandag een paas high tea of -gourmet afhalen. Zorg wel dat je voor morgen 12:00 je bestelling hebt geplaatst door te mailen naar info@brabantseland.nl

Kadofabriek ‘n Tikkie Verderop bezorgt een luxe paasbrunch bij je thuis. Voor 12,50 per volwassene, of 10,- per kind kan je uitgebreid tafelen. Klik op het bericht voor de inhoud van het pakket en de bestelmogelijkheden.

Van Hollandse hapjes tot een tapasplank. Bij van Lopic catering en partyservice kan je tot en met morgen hapjes inslaan voor de paasdagen. Klik op het bericht voor de mogelijkheden.

 

Ook restaurant De Stroming uit Woudrichem heeft voor Pasen een afhaalmenu samengesteld. Vanaf 2 personen (24,95 p.p.) bestel je een paasproeverij vol lekkernijen. Bestel een dag van tevoren en je diner staat de volgende dag bij je op de stoep. Let wel op: Buiten Woudrichem betaal je 3,50 aan bezorgkosten.

Pasen goed beginnen? Bestel dan een paasontbijt bij de Waterman in Werkendam. Voor 13,50 krijg je verse croissants, een gekookt eitje, een heuze paashazenworst en nog veel meer lekkernijen.

Op 1e en 2e paasdag bestel je een lekkere lunch bij Bistro de Heerlijckheid. Naast de lunchgerechten vind je op de website ook een Take-Away kaart met gerechten die je in de avond kan bestellen.

De keuze is reuze bij De Koppelpaarden in Dussen! Bestel snel een paasdiner of -brunch en kies er gelijk een goede wijn bij uit. Bekijk het hele menu via deze link.

Mis je jouw favoriete hotspot? Laat het ons weten in de reacties!