Afhaalspecial | Lunchroom Van Alles Wat

Had je graag op het terras willen zitten met een heerlijke koffie, lunch of high tea? Niet getreurd. Ook nu met het coronavirus staat Lunchroom Van Alles Wat in Almkerk voor je klaar. Zelfs Pasen laat de lunchroom niet zomaar voorbij gaan!

Lunch in eigen ‘restaurant’
Haal je lunch of lekkernij in huis en waan je in je eigen ‘restaurant’. Op de website van Lunchroom Van Alles Wat bestel je gemakkelijk heerlijke broodjes, warme maaltijden, ijsjes en noem het zo maar op. Haal je bestelling af bij het Drive-by loket aan de Sjersestraat in Almkerk of laat je lunch bezorgen aan huis.

High tea | Feestje in quarantaine
Ook nu we niet meer ons huis uit mogen, gebeuren er nog genoeg leuke dingen. Een verjaardag, trouwdag of iets anders vieren met vrienden en familie? Dat zit er voorlopig even niet in. Lunchroom Van Alles Wat heeft de perfecte oplossing om toch een klein feestje te vieren. Voor € 18,95 p.p. bezorgen ze binnen 10 km kosteloos een heerlijke high tea met broodjes en gebakjes aan huis. Ook als je niks te vieren hebt is een high tea natuurlijk ideaal om even bij te komen en te genieten.

Paasbox Van Alles Wat
Ook de paasdagen komen er weer aan. Om dit niet voorbij te laten gaan heeft Lunchroom Van Alles Wat een speciale paasbox samengesteld. De box zit zoals de Lunchroom het zelf zegt vol met “Van Alles Wat”. De box is te bestellen voor € 12,50 p.p. Leuk om iemand te verrassen of met het gezin de paasdagen te vieren!