9 januari van 09:00 – 11:00 uur Kind&Koffie-café

WOUDRICHEM – Wees welkom in De Werf op 9 januari van 9.00 – 11.00 om kinderkleding te ruilen en neem rustig plaats in het Kind&Koffie-café.

Aankomende woensdag staat het Krijg de Kleertjes-punt weer klaar met bakken vol tweedehandskinderkleding. Er is genoeg kinderkleding voor groot en klein tijdens de ruilochtend. Ruilen is een hele makkelijke en leuke manier om bij te dragen aan een beter milieu. Wie wilt ruilen, neemt schone en nog mooie kinderkleding mee en mag in ruil daarvoor evenveel ‘nieuwe’ kleren mee naar huis nemen. Alleen kleding doneren mag ook.

Ben je in verwachting of heb je net een kindje gekregen en heb je simpelweg nog geen kleding om te ruilen? Speciaal voor jullie heeft Krijg de Kleertjes een leuke kennismakingsactie. Stap gerust binnen en voel je welkom. Bij het eerste bezoek mag je 10 stuks kleding uitzoeken in de kleinste maten (maat 50 tot en met 68).

Natuurlijk is Kinderopvang BuitenGewoon weer aanwezig met het Kind&Koffie-café. Zij zorgen voor gezelligheid, iets lekkers en een leuke activiteit voor de kinderen.

Het Kind&Koffie-café en het Krijg de Kleertjes-punt vindt iedere tweede woensdag van de maand plaats in De Werf van 9.00 – 11.00.