7 finalisten gaan voor goud

November 2018. Een indrukwekkend fort, een groot podium, zeven finalisten badend in het licht en een spetterende netwerkavond. Dat zijn de ingrediënten van de tweede algemene ondernemersverkiezingen in het Land van Heusden en Altena. Op 22-11 a.s. wordt duidelijk wie van de genomineerde ondernemers met het goud naar huis gaat. In dit geval de titel Starter van het Jaar of Ondernemer van Het Jaar.

Als er iets is dat mensen verbindt, dan is dat waardering. Dat is bij ondernemers niet ánders. Voor een regio op weg naar 2019 – één Altena – is verbinden zelfs cruciaal. Op basis van deze gedachte zet Stichting B2B-platform Ondernemend Altena ondernemers uit de regio opnieuw in de spotlights. De stichting doet dat tijdens een feestelijke BizAwards Altena 2018, opnieuw op Fort Altena in Werkendam.
Cor Spek (Ondernemend Altena): ‘Met BizAwards Altena maken wij ondernemerschap niet alleen zichtbaar in een regio vol markante, hard werkende collega’s, maar waarderen dat ook. De genomineerde ondernemers krijgen op 22 november daarom alle aandacht. Waardering brengt verbinding, een belangrijke factor voor de vorming van de nieuwe gemeente Altena. Wij nodigen daarom alle ondernemende collega’s, hun medewerkers en andere belangstellenden uit voor deze fantastische avond. Wie wil, schuift voorafgaande aan de uitreiking aan voor een VIP-diner, ook op Fort Altena!’

De genomineerden 

Starter van het Jaar
Sandy Spiering (DNS Solutions)
Gerlinda van der Stelt (FIB Boutique)
Lonneke Kikkert (Ondernemen met ballen)

Ondernemer van het Jaar
Mark Timmermans (PT Creations)
Ben & Günther de Rooy (De Rooy Hoveniers)
Teo van Maastricht (Werkina BV)

Programma
Start Walking Dinner VIP gasten: 18.00 uur
Inloop voor het avondprogramma: 20.00 uur
Start Finale BizAwards: 20.15 uur
Reserveren voor het avondprogramma en/of het VIP-netwerkdiner: www.BizAwardsAltena.nl