5 originele bedrijfsuitjes in de buurt

Op zoek naar een geschikt bedrijfsuitje? Daar hoef je stad en land niet voor af te zoeken, in de regio Altena zijn namelijk genoeg activiteiten te vinden die geschikt zijn voor een groep collega’s. Van sportieve teambuilding tot creatieve schilderlessen, voor ieder bedrijf wat wils.

 

 

In balans

Een gezonde onderneming draait niet zonder gezonde medewerkers. De juiste voeding draagt bij aan een goede balans, dat weten we allemaal. Maar weten we ook hoe we dat in de praktijk kunnen brengen? Bij kookstudio Zoet, Zout & Zijn, gevestigd in Almkerk, zijn verschillende kookworkshops en cursussen te volgen die in het teken staan van voeding en balans. Onder leiding van eigenaresse Petra leer je in kleine groepen alles over vegetarisch koken met pure en lokale seizoensgroenten.

 

 

Fotograferen in de natuur

Actief en creatief bezig zijn kan bij Fort Altena in Sleeuwijk. Bij deelname aan de fotografieworkshop bij Fort Altena ga je onder leiding van professioneel natuurfotograaf Henkjan Kieviet op zoek naar de mooiste plaatjes in de omgeving van Altena. Voor zowel de beginnende als ervaren fotograaf is er een passend programma. Klaar met fotograferen? Op het Fort is genoeg ruimte voor een lunch of diner met een grote groep.

 

Sportief uitstapje

Op zoek naar een uitdaging voor je team? Team Biesbosch uit Hank biedt verschillende activiteiten aan. Van kanoën en quadracen tot sportieve teambuildingssessies waarmee je leert samenwerken en je denkvermogen wordt getest. Test je behendigheid bij het survivalparcours en probeer je team droog te houden bij het vlotvaren: gegarandeerd spanning en plezier!

 

Voetjes van de vloer

First Class Entertainment uit Woudrichem is van alle markten thuis. Een greep uit het assortiment: Golfen in de vesting, de flamenco leren dansen, een workshop non-verbale communicatie of een escaperoom op locatie. Eigenaren Herman en Alice verzorgen al jaren met veel enthousiasme originele bedrijfsuitjes, feesten en bruiloften. Neem een kijkje op de website voor meer informatie.

 

Goed uit de verf komen

Haal de creativiteit in je werknemers naar boven en volg samen een workshop schilderen of teken bij Pand 24 in Werkendam. Dit atelier is gespecialiseerd in het geven van schilder- en tekenworkshops aan allerlei soorten groepen.  Pand 24 organiseert een volledig bedrijfsuitje naar wens en budget.