5 nieuwste vacatures

Er staan weer een aantal hele leuke vacatures klaar op AltenaWerkt . In dit artikel hebben we een top 5 gemaakt van nieuwe vacatures.

 

Magazijnmedewerker/ Inval Chauffeur

Voor onze onderneming in Wijk en Aalburg zijn wij per direct op zoek naar een fulltime collega (40 uur). Wij zijn een dochteronderneming van Felix Böttcher GmbH & Co, een succesvolle producent en leverancier van verbruiksmaterialen voor de grafische industrie.

https://altenawerkt.nl/vacature/magazijnmedewerker-inval-chauffeur/

 

Hovenier / Leerling

Tuinburo Cultra zoekt een hovenier voor de aanleg van particulieren tuinen. Wij zijn een klein hoveniersbedrijf met vijf medewerkers.

https://altenawerkt.nl/vacature/hovenier-leerling/

 

1e & 2e Bedrijfswagenmonteurs Alblasserdam

De Eerste bedrijfswagenmonteur voert met name technische werkzaamheden uit aan bedrijfsauto’s. Hij lost complexe problemen en klachten op en verricht daarbij de handelingen volgens een vaste procedure of checklist. Hij stelt diagnose aan storingen en gebreken. Hij voert nauwkeurig grote reparaties, onderhoudsbeurten en APK keuringen uit. Hij kan goed overweg met diagnose apparatuur, Windows en office programma’s.

https://altenawerkt.nl/vacature/1e-2e-bedrijfswagenmonteurs/

 

Bedienings- En Receptie Medewerkers (M/V, Oproep)

Op dit moment zijn wij op zoek naar:
Medewerkers voor de bediening en de receptie (oproepbasis)

Het aantal uren is afhankelijk van de drukte op het Golfpark en er wordt gewerkt via een twee wekelijks rooster. Een vaste arbeidsovereenkomst is op termijn mogelijk.

https://altenawerkt.nl/vacature/bedienings-en-receptie-medewerkers-m-v-oproep/

 

Afwas/Keuken Hulp M/V (Oproepkracht)

Als keukenhulp/afwasser ,was je alle gebruikte keukenmaterialen af in een professionele vaatwasser. Naast het afwassen van de keukenmaterialen doe je ook de afwas van het servies, glaswerk en bestek. Daarnaast ondersteun je in de kok met kleine werkzaamheden.

https://altenawerkt.nl/vacature/afwas-keuken-hulp-m-v-oproepkracht/

 

Opzoek naar personeel?

Ben je als bedrijf opzoek naar personeel? Plaats dan je vacature op AltenaWerkt via de onderstaande link.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfEqsnpysnw8mrqploD7nFxWx1chuuuGEimtWh4kTbLy2Guvw/viewform