5 nieuwste vacatures op AltenaWerkt

Een halfjaar geleden is AltenaWerkt gestart met het in beeld brengen van vacatures, stageplekken en bijbaantjes in de regio Altena. Elke maand laten we je vijf van de nieuwste vacatures zien die pas zijn toegevoegd aan AltenaWerkt. Misschien zit hier wel je droombaan tussen.

 

Commercieel Medewerker Binnendienst

Quasar Holland, het creatieve verlichtingsbedrijf uit Giessen, is op zoek naar een collega die naadloos past in het team. Een prachtige ploeg hard werkende, creatieve mensen met passie voor design en verlichting. Collega’s die moderne technieken combineren met ambachtelijk vakmanschap en voortdurend hoogstaand design toevoegen aan het assortiment barstensvol look & feel. Smaakvol, custom made en van internationale allure. Afkomstig van designers als Jan des Bouvrie, Niels van Eijk, Jan Pauwels en anderen….

 

Bekijk de vacature hier:

https://altenawerkt.nl/vacature/commercieel-medewerker-binnendienst/

 

Ervaren Vouwer M/V

Je hebt ruime ervaring met vouwmachines (MBO/Heidelberg). Je werkzaamheden bestaan uit het op snelheid vouwen van katernen van 8 tot 32 pagina’s op een Heidelberg-Stahl vouwmachine. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring (binderij of drukkerij met eigen afwerking) en uitgebreide kennis van katernen vouwen. Bij voorkeur ervaring met Heidelberg-Stahl vouwmachines.Het betreft een 40-urige werkweek in een tweeploegendienst…

 

Bekijk de vacature hier:

https://altenawerkt.nl/vacature/ervaren-vouwer-mv/

 

Assistent Productontwikkeling

Schouten Europe ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd vleesvervangers op basis van plantaardige eiwitten voor de retail, foodservice en industrie. Met meer dan 25 jaar ervaring en een ruim assortiment vegetarische producten bieden wij oplossingen op maat voor klanten in meer dan 40 landen….

 

Bekijk de vacature hier:

https://altenawerkt.nl/vacature/assistent-productontwikkeling/

 

Chauffeur M/V

Je bent minimaal in het bezit van een B-rijbewijs en hebt bij voorkeur ook een C-rijbewijs en chauffeursdiploma of je bent bereid deze opleidingen te gaan volgen. Daarnaast vragen we een flexibele instelling en heb je ervaring in deze functie.Je vervoert drukwerk door heel Nederland met onze Volkswagen Crafter bestelwagen….

 

Bekijk de vacature hier:

https://altenawerkt.nl/vacature/chauffeur-mv/

 

Logistiek Medewerker

In verband met de verdere ontwikkelingen van ons bedrijf hebben we een vacature beschikbaar!

Als Logistiek Medewerker ben je onder andere verantwoordelijk voor:
• het controleren van arrangementen voor de veiling of directe klanten
• het maken van bijbehorende veilingdocumenten
• het fotograferen en verwerken van arrangementen
• overige voorkomende werkzaamheden met betrekking tot logistiek

 

Bekijk de vacature hier:

https://altenawerkt.nl/vacature/logistiek-medewerker/

 

 

Geen passende vacature gevonden ? Geen probleem ! Je kunt altijd op AltenaWerkt kijken welke vacatures er momenteel beschikbaar zijn.

https://altenawerkt.nl