5 nieuwe vacatures in Altena

Er zijn weer een aantal hele leuke nieuwe vacatures beschikbaar op altenawerkt.nl. We hebben een nieuwe lijst gemaakt met top 5 vacatures in Altena. Dit zijn ze:

 

Facilitair Operationeel Manager Westerstalling BV Almkerk (16-24 Uur)

De beheerwerkzaamheden op de stallingslocaties bestaan uit een logistiek proces (het binnen- en buitenzetten) van de objecten (caravans, campers, auto’s, boten, etc), uit goed gastheer/gastvrouwschap; het ontvangen van de klanten, innemen van de objecten, registreren van schades en het helpen van klanten met vragen.

https://altenawerkt.nl/vacature/facilitair-operationeel-manager-westerstalling-bv-almkerk-16-24-uur/

 

Medewerker Monsterkamer

De afdeling monsteracceptatie zorgt ervoor dat de binnenkomende monsters correct worden geregistreerd en eventueel worden verkleind. De monsters zijn of worden geregistreerd in het LIMS. Vervolgens worden zij gecontroleerd en verspreid onder de juiste afdelingen binnen Nutrilab. In veel gevallen zal het monster moeten worden verkleind voor verdere verwerking. Je wordt ingewerkt als allround medewerker van de afdeling, waarbij monstername op locatie zowel voor microbiologische als chemische analyses bij het takenpakket hoort. Kortom, een afwisselende functie in het logistieke hart van Nutrilab. Je legt verantwoordelijkheid af aan de teamleider van de afdeling.

https://altenawerkt.nl/vacature/medewerker-monsterkamer/

 

Teamleider – 3 Ploegendienst

De missie van HAK is helder: iedereen elke dag helpen meer groenten en peulvruchten te eten door het lekkerder en gemakkelijker te maken met ingrediënten uit onze Groene Keuken. Onze ambitie is om te groeien naar hét merkenbedrijf in eerlijke & gezonde voeding op basis van groenten en peulvruchten in Noord-West Europa. Kwaliteit, ondernemerschap en innovatie staan daarbij hoog in het vaandel.

https://altenawerkt.nl/vacature/teamleider-3-ploegendienst/

 

Leerkracht Groep 5/6 In Woudrichem

Leerlingen voorbereiden op de samenleving door het aanbieden van onderwijs op maat; dat is de missie van Basisschool Oudendijk. In het onderwijs dat we bieden in onze onze kleinschalige, prachtig gerenoveerde, landelijk gelegen school sluiten wij daarom zoveel als mogelijk aan bij het individuele werk- en denkniveau van ieder kind. Naast de kernvakken wordt er ruim aandacht besteed aan de sociaal-emotionele ontwikkeling. Een ervaren en enthousiast klein onderwijsteam met hart voor de school zet zich er dagelijks voor in om deze missie te realiseren en de school verder te ontwikkelen. Hierbij worden de ouders nauw betrokken. Deze samenwerking zorgt ervoor dat er kwalitatief goed onderwijs kan worden aangeboden in een positief en informeel schoolklimaat. Dat maakt onze school uniek!

https://altenawerkt.nl/vacature/leerkracht-groep-5-6-in-woudrichem/

 

Vacature Videomaker

Als videomaker maak je filmpjes voor op de website beleef-altena.nl en de daarbij behorende sociale media. Je krijgt de mogelijkheid zelf op zoek te gaan naar leuke evenementen en onderwerpen om te filmen in de regio.

https://altenawerkt.nl/vacature/vacature-videomaker/